מה זה ההוקרוקס?

ממ

הורוקרוקס זה חפץ שבתוכו אדם הפקיד חלק מנשמתו. המטרה היא שכאשר הוא ימות, כלומר הנשמה שלו תיפרד מהגוף שלו, הנשמה תישאר כבולה לעולם הזה ולא תעבור לעולם הבא כי חלק ממנה עדיין כבול לעולם הזה בתוך גוף אחר. מממ... קראת את הספר השישי? אני אנצל את השירשור הזה לשאלה נוספת על הורוקרוקסים: כאשר אדם עושה את ההורקרוקס הראשון שלו, הנשמה שלו נקרעת לשתיים, חצי נשאר בתוך הגוף שלו, וחצי עובר לגוף האחר. כאשר אדם עושה את ההורקרוקס השני שלו. הוא עושה את מעשה הרצח מתוך הגוף שלו, ולכן הנשמה שבתוך הגוף נקרעת שוב לשניים כלומר חצי הנשמה מתחלק. רבע מהנשמה המקורית נשאר בתוך הגוף שלו, רבע עובר להורקרוס השני וחצי נמצא בתוך ההורקרוקס הראשון. כן? לפי זה, ביומן יש 1/2 נשמה, בטבעת, נגיד יש 1/4 נשמה, בספל, בקמיע, ובחפץ של גריפינדור/רייבנקלו יש 1/8, 1/16, ו 1/32 חלקים מהנשמה המקורית. בנגיני יש 1/64 נשמה. ובוולדמורט עצמו נשארה 1/64 מנשמתו המקורית, כלומר אחוז וחצי מקירוב (1.5%) כלומר, הוא אידיוט.

נכון, בדקתי

תודה לכולם כל התשובות

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

מזה הצחקת אותי. אידיוט למדי, כן. אבל אני לא בטוחה שזה אופן החלוקה, כלומר, יכול להיות שככל שיוצרים עוד הורקרוקסים, הנשמה מתפצלת בכולם באופן שווה, משמע- בוולדמורט עצמו נמצאת שביעית נשמה. אני מניחה שזה ככה, הכי הגיוני.

oshriti123

New member
אף אחד לא אמר שהנשמה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

נקרעת לחלקים שווים. יכול להיות שבכל הורקרוקס נמצאת חתיכה קטנה מהנשמה, לא חצי... אז יוצא חתיכה קטנה ליומן, חתיכה קטנה לקמיע ועוד כמה חתיכות קטנות לשאר ההורקרוקסים והחתיכה הכי גדולה נמצאת בגוף של וולדי...

דנקי

New member
כן.. יכול להיות.. אבל ../images/Emo140.gif

יש רק מגבלה אחת.. אם נגיד בהורק' ה-1 שלו הוא חילק לשניים (חצי אצלו חצי בחפץ וככה זה חייב להיות, לא משנה באיזו תאוריה מדובר..) אז ההורק' הבא.... החצי של הנשמה שבחפץ נגיד תיקר לעוד חצי, (כלומר רבעים..) והוא יעשה עוש, ועוד... אז לא יודעת.. .זה קל מדי... אני תומכת בתאוריה שזה מתחלק שווה בשווה.. אז לא יועדת.. תחשבו על זה..

hcarmiel

New member
לא נראה לי שיש ערך לכמות הנשמה

הקטע שיש שבע חלקים של נשמה.. זה לא משנה איפה יש יותר... אין הורקרוקס שיש בו "יותר נשמה" כי נשמה זה לא משהו שאפשר לחלק לחלקים שונים בכל הוקרוקס יש חלק נשמה וגם בוולדי.. הקטע זה לא שנשאר לו שביעית נשמה, זה שהוא קרע את הנשמה שלו 7 פעמים...

למעלה