מה זה "האתר של גליה"?...
I i got u aj New member 28/11/02 #2 נווווו זה האתר הטוב הזה... נו באמת! את לא מכירה?! שמתי קישור למטה...
B bsbgirl New member 28/11/02 #3 יוווו איזה מושלמתתתתתת אני גליה...וזה פשוט האתר שלי...זה מין כינוי כזה "האתר של גליה" בעיקרון השם שלו זה בקסטריט בויז ישראל...אפילו שהוא לא רשמי והוא סתם כזה
יוווו איזה מושלמתתתתתת אני גליה...וזה פשוט האתר שלי...זה מין כינוי כזה "האתר של גליה" בעיקרון השם שלו זה בקסטריט בויז ישראל...אפילו שהוא לא רשמי והוא סתם כזה
B bsbgirl New member 28/11/02 #6 איזה מותק חחח זה מה שמזכיר לי שלא שלחתי רשימת תפוצה אולי שנה בערך.. זה הזמן לשלוח משהו..לא?
I i got u aj New member 28/11/02 #9 תכנסי תכנסי כיף שם! זה אחלה אתר!!! אחד הטובים שראיתי!!!! והוא גם מתעדכן הרבה!!! שווה כניסה!!!!!!!!!!!!!!
תכנסי תכנסי כיף שם! זה אחלה אתר!!! אחד הטובים שראיתי!!!! והוא גם מתעדכן הרבה!!! שווה כניסה!!!!!!!!!!!!!!
B bsbgirl New member 28/11/02 #10 משתדלת לעדכן הרבה...חח איזה מתוקה כיף לקבל פידבאק!!! אמממ אני שמה היום/מחר תמונות חדשות...מצחיקות
B bsbgirl New member 29/11/02 #12 כולם!! זה ערבוב של תמונות מבדרות...מכל מיני אתרי הומור שביקרתי בהם.. העלתי את כולן עכשיו הבעיה לסדר אותן...חח אני דיי עצלנית אז זה יקח זמן...
כולם!! זה ערבוב של תמונות מבדרות...מכל מיני אתרי הומור שביקרתי בהם.. העלתי את כולן עכשיו הבעיה לסדר אותן...חח אני דיי עצלנית אז זה יקח זמן...
I i got u aj New member 29/11/02 #13 יוווווווו תודה גלו´ש!!! איזה חמודה!!!! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש