מה זה האח הגדול?

• פותח הנושא ROFL
  • פורסם בתאריך

ROFL

New member
מה זה האח הגדול?

מה זה מושג האח הגדול? כולם מדברים על זה באחרונה ואין לי מושג על מה הם מדברים

N0

New member
האח הגדול

``Big Brother Is Watching You `` הוא משפט מפורסם מהספר 1984 של אורסון וולס (נראה לי אני לא בטוח שאני צודק בשם אבל הוא גם כתב את ``חוות החיות`` ) בספר מתואר עולם שחור וקודר משהוא כמו גרמניה הנאצית בה כל התקשורת מנוטרת יש רק ערוץ אחד ברדיו שחייב לפעול כל הזמן כל כמה זמן אנשים מתכנסים לשעת שינאה בה הם מוחים על אויבי האומה (כאשר המדינות האוייבות מתחלפות כל יומיים כאשר המורד הראשי הוא גולדשטיין (עוד פעם אני לא בטוח בשם )) בקיצור למושל ``האח הגדול`` יש מכשיר שמותקן בכל בית משדר רדיו וטלויזיה אבל גם קולט שידורי אדיו ווידאו מהבית ככה שהאח הגדול כל הזמן צופה בך תמונות שלו מתנוססות בכל מקום ועליהם רשום ``האח הגדול צופה בך`` במציאות הפך המוסג לכל דרך ציטוט של הממשלה או גופים אחרים למשל האפשרות לחדירה למחשבים המריצים חלונות 98 בעזרת קוד של הNSA מספר סידורי יחיד של מעבד הP3 שמאפשר לכל אדם ברשת לדעת מאיזה מחשב אתה מתחבר כנ``ל לגבי מסמכי וורד ועוד כהנה וכהנה דרכים לעקוב אחר האזרח הפשוט והתמים (ורק כדי להוסיף לקונספירציה יש תאוריה שאומרת שהקרינה הנפלטת ממכשיר הטלויזיה ומוחזרת אליו מהחדר יכולה להיקלט על ידי מכשיר שימצא אף הוא בטלויזיה או בכל מקום בחדר וכך לשדר תמונה של הדברים הנמצאים בחדר וכמו שאמר המשורר ``הזהר האח הגדול צופה בך`` ). N0

@poet admin

New member
N0 אתה גדול!

ההסברים שלך מצאים וממעמיקים כיף לראות אותך כאן

RageALSM

New member
about P3

You can disable this in the bios (s/n) some 96bit s/n is shit also you got a program from intel to disable it on software level..

למעלה