מה זה דשלק?

דשל"ק זה....../images/Emo48.gif

דרקונים של להבת קיץ, הספר שבא אחרי אגדות רומח הדרקון. ספר נפלא, חוץ. מהתרגום המזוויע....

נצל"ש !../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

חזרתי היום מכנס בתי הספר הדמוקרטיים בערד והיה שם פשוט מדהים! ישנו באוהלים בדואיים כאלה,והיו כל מיני סדנאות והרצאות שהיה אפשר ללכת אליהן. בכל מקרה - בבתי הספר הדמוקטיים המבוכים ודרקונים זה מקצוע נפוץ והיו שם המון ילדים שידעו לשחק. חלק הביאו קוביות לכנס. התארגנו קבוצה של בערך 7 ילדים (כולל שה"ם), והיה מדהים! זאת הייתה הפעם הראשונה ששיחקתי D&D , וזה משחק נהדר!

Miss Pigmelion

New member
שמחה שנהנת!!!../images/Emo13.gif../images/Emo76.gif

אני אוהבת D&D אבל לא משחקת באופן מקצועי..

אופן מקצועי?../images/Emo6.gif

אין חיה כזאת במו"ד, הכל חובבני...התכוונת לומר שאת לא משחקת באופן סדיר.

אלרוס

New member
נצל"ש נצל"שון

מתי מחליפים את הסקר? אם אין לכם רעיונות אז: אם היית חי בקין, לאיזה גזע היית משתייך? 1. עלפים (סנוביות זה בטבע שלי) 2. בן אדם (אני לא אוהב להסתבך) 3. גמד (להיות שיכור ולחצוב, מי לא רוצה דבר כזה?) 4. קנדר (אני דוגל בשיטה הקומונסיטית) 5. גנום (אני גאון מטורף שאין לו כשרון לשמות בגרוש).

SaberTooth

New member
הסקר הזה...

לא היה כסקר פורום רשמי, אבל נשאל מספר פעמים בפורום.

wisp

New member
אז אולי...

אם היית צריך לערבב בין הגזעים של הדמויות איך הם היו: דוגמא: קרמון אדם, רייסטלין עלף, תניס אדם, חלמיש קנדר, גדילן גמד, סער אדם...

wisp

New member
הסברון....

סער, רייסטלין, קרמון, תניס, חלמיש, גדילן, שלושה שני אדם, אחד גמד, אחד חצי אדם חצי עיף, אחד קנדר, תערבב...אסור שיהיה מישהו שהוא אותו דבר כמו קודם, חוץ מבני האדם ^^ ושיהיה כמה שיותר הגיוני ביחד עם האישיות...

אלרוס

New member
יש לי יש לי יש לי

סער- גמד מחילותכי הוא אדיוט רייסטלין- גנום קרמון- דרגון תניס- אי אפשר לבחור חלמיש- קנדר (זה פשוט מגיע לו) גדילן- עלף (פשוט מתאים לו עם העליזות שלו)

למעלה