מה זה בדיוק המירוץ למיליון בשישי בירקון?
M Mידאס New member 4/7/13 #4 טליה וקובי לא אמורים להיות נשואים? למה הם משתמשים בשני שמות משפחה? אחד לו ואחד לה. היו צריכים לכתוב ב"קבוצה" לצד השם של קובי "עתודאים"
טליה וקובי לא אמורים להיות נשואים? למה הם משתמשים בשני שמות משפחה? אחד לו ואחד לה. היו צריכים לכתוב ב"קבוצה" לצד השם של קובי "עתודאים"
D denver22 New member 7/7/13 #9 מה הקשר מלא פעמים לא משנים ישר את השם משפחה איך אנשים תמיד מחפשים דברים להגיד.. זה לא ייאמן הצטרפתי היום לפורום ואני בשוק מלכמה אנשים רע פה בחיים שהם מחפשים אנשים בפינות.. לכו תמצאו חיים
מה הקשר מלא פעמים לא משנים ישר את השם משפחה איך אנשים תמיד מחפשים דברים להגיד.. זה לא ייאמן הצטרפתי היום לפורום ואני בשוק מלכמה אנשים רע פה בחיים שהם מחפשים אנשים בפינות.. לכו תמצאו חיים
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 5/7/13 #5 תודה, אבל אני רוצה לבוא בשביל המילפית וביתה דנה מאוד מעניין אותי איך היא נראית במציאות למה היא כורדית פצצה לא בטוח שהן תרוצנה לפי הבנתי הריצה תהיה עם החזרה לנקודת הסיום ונקודת ההתחלה באותו מקום
תודה, אבל אני רוצה לבוא בשביל המילפית וביתה דנה מאוד מעניין אותי איך היא נראית במציאות למה היא כורדית פצצה לא בטוח שהן תרוצנה לפי הבנתי הריצה תהיה עם החזרה לנקודת הסיום ונקודת ההתחלה באותו מקום