מה זה אמור להביע?!?!

cc99

New member
מה זה אמור להביע?!?!

למה אף אחד לא הודיע לי על "המפגש"?!?! מה ? אני לא בן אדם? אם תצבטו אותי לא יכאב לי? אם תדקרו אותי לא ירד לי דם? ואם לא תזמינו אותי אני לא יעלב? אוף...

../images/Emo46.gif

סורי אבל ליאור עצמו שלח יותר מדי הודעות לכל מי שהשם שלו נמצא בפורום אפילו מהודעה אחת מסכנה- למסרים האישיים וכתבנו המון על זה בפורום. כל מה שהיה צריך זה היה להיכנס ולקרוא, הכל היה מונח לפניך, בפורום עצמו ובמסרים האישיים. עוד משהו אולי? זה עצוב מאוד שכל בנאדם פה צריך הזמנה אישית, יצאה לי כבר הנשמה, אתם חלק מהפורום? אז תבואו. אתם מוזמנים מראש, כמובן שמחכים רק לכם. מה הקטע הזה בדיוק של להיעלב? אני נעלבתי בשביל ליאור שעשה את מירב המאמצים ולא שמו עליו יותר מדי אז?

LordNor

New member
ליאור בהחלט השקיע הרבה באירגון

מפגש הפורום ואף נהיה קצת "נודניק" בעקבות אירגון המפגש וצריך לשבח אותו על אירגון המפגש. וכל הכבוד לחלק מחברי הפורום שלקחו יוזמה והגיעו למפגש
בהחלט בודדים כאן רצו שאבוא למפגש ואף ביקשו זאת, ולצערי לא נכחתי במפגש מכיוון שהייתי תקוע בצבא עד שעות הערב וחששתי שלא אספיק בכלל להגיע לת"א. ואני מקווה מאוד שלמפגש הבא אוכל להגיע... נ.ב: ליאור מנהל טוב ועושה הרבה למענכם, החל מהשתתפות רבה בפורום ועד אירגון המפגש וגם מבקש שיתוף פעולה מצדכם למען שיפור הפורום, כפי שעשיתי דאז..

אני מסכים עם קודמיי...

בס"ד אכן הייתי נודניק והשקעתי בכדי להזמין את כולם/ן. צר לי שלא קיבלת הודעה אך לפי מיטב ידיעתי שלחתי לכולם/ן... מצטער...

למעלה