מה זה איפוד?

janejungle

New member
אפל אייפוד

אני לא 100 אחוז סגורה אבל זה נגן מוזיקה עם קבולת שנעה בן 500 מגה ל1 4 6 20 ואפילו 80 ג'יגה הוא מתחבר עם קבל usb למחשב ומשם מורידים את השירים הוא של חברת אפל הידוע (אינטל יותר מתוחכמים אבל אין להם מוצרים כאלה) ובתור סטודנטית לעיצוב אופנה הוא הדבר הגדול הבא בתחום הסטיילינג יש לו עיצוב חיצוני מושך ואמרה חזקה מקווה ששפכתי קצת אור,לפחות ניסיתי אני מציעה לך להכנס לאתר של אפל שם יש תמונות והסברים

LinkTree

New member
הגדול אמרת הרבה אבל

מה הקשר INTEL יותר מתוחכמים?!?!?!?!?!?! אני פשוט משתגע שאנשים אומרים דברים שלא קשורים בכלל! אינטל היא בכלל חברת חומרה - מייצרת ציפים שונים ומשונים (בינהם ה ציפ הכי מפורסם בעולם פנטיום לסוגיו) אפל בכלל לא מיצרת ציפים - אמנם היא מוכרת מחשבים ושאר יקרות (IPOD ביניהם) אבל היא לא מיצרת שום רכיב חומרה ואת הרכיבים היא קונה מחברות צד שלישי - אפל מתרכזת בעיקר בתוכנה של המוצרים שהיא מוכרת ובתכנון המוצרים כמכלול. IPOD זה פשוט נגן מוסיקה. דומה מאוד לוולקמן המיתולוגי של סוני רק במקום קלטות - דיסקים - מינידיסקים - זיכרון פלאש הוא מבוסס על דיסק קשיח כמו שיש במחשב דבר המאפשר לו להחזיק הרבה מאוד שירים (אהה.. היום כבר יש IPOD שיש לו זיכרון פלאש)

LinkTree

New member
איך אומרים

הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות?! סתם סתם
- קורה גם לטובים ביותר

למעלה