מה זה איפה כולם?

chubichab

New member
מה זה איפה כולם?

למה רק את stefan10 שומעים כאן? זיקו, איפה אתה ??????????????? הלו אנשים תתעוררו !!!!!!!!!!!!

נראה לי שכולם בתרדמת חורף...

Billy Eliot

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif|חרופ

אני מכין את הבית לקראת החורף... אני רוצה מאורה עם דוב מחמם במיוחד.

Billy Eliot

New member
יש תור ../images/Emo3.gif... קח מספר

ואם לא היית גר רחוק.. אז מזמן היינו מתראים

stefan10

New member
שתרגעו תמיד אפשר לבוא ..

לפנסיון טולה שהייה בסגנון "תן לאצבעות ללכת במקומך -דפי זהב" ומשם שדון תוכל אולי לצאת לפגוש את מר אליוט היקר במחוזות המרכז..

Billy Eliot

New member
שדון.. לא היית כאן בתקופת השירים

בזמנו עשינו הקדשות שירים. אני מקדיש לך גם שיר!
היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך. היום ביום הזה ממש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה... היום ביום הזה ממש אני שואל את אלוקים אני שואל את אלוקים אני כורע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה...

stefan10

New member
איך אני אוהב את השיר הזה

חבל שלא הקדשת לי .אולי אתה מכיר של "יום יבוא" של אני חושב.."אל תקרא לי שחור"...

../images/Emo54.gifאני מתרגשת

יאללה אז נתחיל שוב את המסורת (אולי הפורום צא מתרדמת החורף) אז יש לי שיר להקדיש לילד היפה שקורא לעצמו 'בילי אליוט'
(יהודה פוליקר - רומיאו) הו רומיאו זאת הייתה,פנטזיה נהדרת. אביר חלומותי שבא,מאגדה אחרת. הבטחת שנמריא הרחק,מעבר לעצמינו. אבל נפלנו המומים,והחלום איננו. אולי גזרה כפתה עלינו,להסחף עד סוף. כמו גלים מוכי ירח,המשבים לחוף. ועכשיו עם השנים,האהבה אחרת. פחות חולמת את עצמה,הרבה יותר נקשרת. הזמן כמו מיקרוסקופ רגיש,חידד את הראיה. זקן חכם שופט ביני,ובין מה שהיה. אולי אהבנו בתמימות,יותר מדי שירים. והאמנו שנמות,על מה שהם אומרים. אולי גזרה כפתה עלינו ,להסחף עד סוף. כמו גלים מוכי ירח,המשבים לחוף. ועכשיו עם השנים,האהבה אחרת. פחות חולמת את עצמה,הרבה יותר נקשרת. הרבה יותר נשארת פה,פחות כלובה לרוח. האדמה טובה אליי,אני רוצה לנוח. אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע. משהו פתאום זוכר בי,ומתגעגע. ואני יודע,המרחק,מוחלט ואמיתי. ובמרחק אתה קרוב. אתה תמיד איתי. הרבה יותר נשארת פה,פחות כלובה לרוח. האדמה טובה אליי,אני רוצה לנוח. אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע. משהו פתאום זוכר בי,ומתגעגע. הו רומיאו זאת הייתה,פנטזיה נהדרת. אביר חלומותי שבא,מאגדה אחרת.

Billy Eliot

New member
יווווווו תודה.. אני מת על השיר הזה

רותם! בחרת שיר מהמם, שאני חולה עליו! ואני גם אקדיש לך שיר, באהבה ממני (למרות שמעולם לא נפגשנו). שיר של ירדנה ארזי (אני לא מת עליה, אבל זה שיר טוב שלה) האיש מן החלום ביצוע: ירדנה ארזי מילים: דודו ברק לחן: יאיר קלינגר הוא אשר חלמתי הוא אמת וקיים מול חלוני עובר יום יום לעצמי אני לוחשת תני לו יד מה את חוששת הוא שלך האיש מן החלום. הוא אשר חלמתי מוחשי, אנושי ומבטו כמו מאוהב את עיני אני עוצמת בהקיץ אני חולמת איך נרקום את המחר יחדיו את עיני אני עוצמת בהקיץ אני חולמת איך נרקום את המחר יחדיו . לו הרגיש האיש בלהבה שעלתה בתוך תוכי כאש פתאום לו היה אלי פוסע את ליבי היה שומע ויוצא אלי מן החלום לו היה אלי פוסע את ליבי היה שומע ויוצא אלי מן החלום. הוא אשר חלמתי נעלם לאי שם בלי מענה ובלי דר לו פגעו אז מבטינו זה בזו היינו שנינו הישוב אלי האיש הזר לו פגעו אז מבטינו זה בזו היינו שנינו הישוב אלי האיש הזר. לו הרגיש האיש בלהבה...

../images/Emo54.gifאחותתתתתתתתתי

קודם כל זה שדון טאזמני בשבילך רק במיטה אתה יכול לקרוא לי אחרת ונעבור לקטע האומנותי: אתם מכירים אותו כ'בילי אליוט' אבל יש לי כמה דברים לספר לכם: הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות הוא נהג להתאכסן במלונות מפוארים הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול הוא התעה את הרוסים הוא היה סוכן כפול בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חתר התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר הוא רכב לפלשטינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייך תורכי תוך שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם הסולטן הוא לקח אותו בטכסי ורצח אותו בגן הוא הצית בתים בלילה התורכים סבלו ביום הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי ואשתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה

Billy Eliot

New member
אני לא רעה

אני לא אוהבת את השיר הזה.. ומאיפה ההמצאות האלה עליי??? בואי נשאר ביצוע: גידי גוב מילים: יעקב גלעד לחן: יצחק קלפטר כבר לילה בואי נשאר כבר לילה בואי נשאר את ממילא מאחרת אל תמציאי שום תירוץ כי אם אין לך מה ללכת אין לך כל סיבה לרוץ מכיוון שלא הספקנו שום דבר מה יקרה לך אם תלכי מחר נגלגל שיחה על הא ודה אם תלכי את מפסידה אבל מה יקרה אחר כך את שואלת מן הסתם שום דבר אני מבטיח את דואגת לחינם מכיון שלא קרה בינתיים כלום אל תמהרי כל כך לקום הקפה רותח כבר שעה אם תלכי תהיי צמאה

למעלה