גבר ואישה שוכבים ולמשל לגבר יש את המחלה הזאת בדם..המחלה עוברת לאישה! המחלה הזאת מאוד מאוד מסוכנת..היא גורמת למוות! למשל עופרה חזה ז''ל..נפטרה מאיידס כי לבעלה היה איידס! עכשיו שיהיה ברור.. למיה אין איידס..היא רק נישאת איידס...זה אומר שהיא שכבה עם מישו שיש לו איידס..אבל אולי באותה התקופה שהם שכבו לא הייה לג'ואי הזה את המחלה.. זה אומר שבעוד כמה שנים למיה יהיה איידס עם בכלל! מקווה שעזרתי.. זאת מחלה מסוכנת מאוד שבמקרים רבים גורמת למוות
אנשים אתם כותבים שלמיה יש איידס כאילו הודיעו את זה במפורש. בינתיים רק סיפרו שיש לג'ואי איידס - לכן אני מבקש לכתוב בהתאם. אל תסגירו לאף אחד בלי רצונו את מהות שיחת הטלפון של מיה וג'ואי אתמול
כי אמרת ../images/Emo58.gif (מכיל אותו ספוילר) שהיא אמרה שמיה נשאית אידס בלי להסתמך על משהו, אמרת שזה עדיין לא ידוע במפורש, אז רציתי להראות לך שזה כתוב גם בתקציר של החודש, כך שזה ידוע במפורש.
שאתה תמיד רוצה לענות לכל דבר. תלמד לא להגיד את המילה האחרונה - וככה לא יתפתחו ריבים. אם זה היה קורה פעם אחת, הייתי אומר, אויש, נו מילא... אבל בפעם ה 100, יש לי להגיד - אויש, תנוח!
אין לי על מה לדבר איתך... יש לך דפוסי התנהגות מוזרים, תתנתק מהם קצת, אולי תצליח גם לפתח שיחות. אתה תמיד מנסה להוכיח לאנשים שאתה יותר טוב במשהו, שאתה יודע יותר טוב מאחרים למשל, וזה פפפפשוט לא.
בסופו של דבר נשאי של איידס מת כתוצאה מדלקת ריאות או שפעת ובגלל שהאיידס גורמת למערכת החיסון להכשל אפשר למות מהמחלה הכי קטנה. נשאים של איידס חיים עם המחלה מקסימום 20 שנה.... אבל אי אפשר להזדקן אתה זה בטוח.