מה זה אומר?

**lovegirl**

New member
מה זה אומר?

אני לא זוכרת בדיוק את מה שחלמתי רק חלקים אז אם אתם יודעים מה זה אומר פשוט תגידו לי חלמתי על דולפינים בצבע אדום שחור וחלמתי שיש ארץ מתחת לים וזה היה מקום מדהים יפה מאוד ואתמול בלילה חלמתי על סנאים כזה שנראו כמו עכברים גדולים והם דיברו עם הרבה אנשים מפורסמים ואני זוכרת שהם הגעילו אותי גם חלמתי שאנחנו עוברים לגור בבית של ילדה שאני מכירה ואנחנו מתעוררים בכלל לא שם.....ואחר כך חלמתי שאנחנו ישנים אצל סבתא שלי אבל גם חברה שלי באה לישון שם אבל היא לא בדיוק ישנה על מיטה משהו עם מיזרון זה היה ממש מוזר אני לא יכולה להסביר והיא הצביעה על תמונה שכאילו סבתא שלי צירה(סבתא שלי ציירת במציאות) וזאת הייתה אמורה להיות תמונה שלי והתמונה לא הייתה ברורה בכלל ובכלל מה שהיה אמור להיות הראש שלי היה מטושטש כזה לא זיהו מה זה...או מי זה... מה כל זה אומר????????? בקשה תענו לי.............. תודה ---לילך---

קצת קשה לפרט בלי פרטים רבים

ים לפעמים מסמל בגרות ומיניות, יכול להיות שהארץ המדהימה מתחת לים היא פשוט עולם ההתבגרות, חוויות והתנסויות מרתקות חדשות. חשבי מה מסמל בעבורך הבית של הילדה שאת מכירה ומה מסמלת הילדה עצמה בעינייך ותוכלי להבין יותר טוב למה בחלום הרגשת צורך להעביר את עצמך לבית שלה. דבר דומה בנוגע לסבתא שלך- מה מסמלת הסבתא ומה מסמל הבית שלה, לעומת מה שמסמלת החברה שבאה לישון אצלה. נשמע קצת מתחמק, אבל לדוגמא אני חלמתי לא מזמן שאני וחברה שלי נמצאות בבית של סבתא שלי, וזה הראה על ניגודים שיש בתוכי בין בית סבתא שמייצג את הצד השמרני בי שחושש להתבגר, מול חברה שלי שייצגה את הצד היותר מבלה, נועז והרפתקן. החברה שלך מצביעה בחלום על תמונה שלך שבה הראש מטושטש, וקשה לזהות אותך. אולי הצד שאותו מייצגת החברה שלך מושך אותך לכיוונו וגורם לך לראות את עצמך בזווית שונה משהיית רגילה עד עכשיו. ה``אני`` הישן שלך מיטשטש.

למעלה