מה זה אומר..

תוהה46

New member
מה זה אומר..

סיכמנו כבר לפני שנה(!) שנפרדים. היתה שיחת טלפון אחת אחרי כמה חודשים שנשארה באויר עם השאלה מה עושים עם המשיכה ההיסטרית (ההדדית) במצב של ויכוחים בלתי פוסקים. מאז ועד היום כל המילים שנאמרו מצידו בעקיפין העידו על רצונו לסיים העניין. אבל, איתותים שונים לא מפסיקים להגיע: טלפונים שמתנתקים, אי מיילים עם מסרים של געגועים (לא מזוהים), איתותים בטלפון שלא משאירים ספק מי המאותת.. מה יהיה? מה זה אומר? מיותר לציין שזה לא משאיר לי מרחב להתנתק רגשית..מה הוא מנסה להגיד? תוהה

גרא.

New member
תוהה46,כדי להבין,נפרדתם לפני שנה?

מאיזה מצב,נישואים?זוגיות ללא נישואין? חברות?..ומה קרה עימך במשך התקופה,יובש?..לא ברור איזה מצב היה, ומה קיים היום..ייקל אם תבהירי.

תוהה46

New member
חברות..

גרא שלום, תודה על תגובתך. לא הרחבתי בפרטים כדי לשמור עד כמה שניתן על חסיון הנפשות הפועלות והמבין יבין. מכל מקום, אני גרושה מזה כשנה ולאחר חיים בנפרד למעלה משלוש שנים. האיש אודותיו נשאלה השאלה היה הראשון לאחר שנים ארוכות שהצליח לגרום לי לרצות בקשר חדש שנמשך למעלה מחצי שנה. אינני יכולה להתלונן על היעדר מחזרים- אבל מאז הפרידה לא נשאבתי לקשר חדש למרות מספר נסיונות שעשיתי. מיותר לציין שהאיתותים עליהם דברתי מחזירים אותי כל פעם לפרשה הקודמת (מנטלית) שהיתה עבורי משמעותית אבל גם מלאת כאב. תודה

גרא.

New member
תוהה, עכשיו זה יותר מובן..התגובה

הפשוטה ביותר שאת יכולה לנקוט בה,היא פשוט לנסות לראות מה הוא רוצה,ולאן עשוי הקשר המחודש להוביל אתכם. נסיון מעין זה, עדיף על התלבטויות,תהיות פנטזיות ומה לא..אין לך מה להפסיד..

תוהה46

New member
עשיתי זאת..

בשיחה לפני מספר חודשים שבמהלכה הוא טען שהוא מוטרד מהעובדה שאני בכלל חושבת שזה הוא המטלפן. דברנו מלב אל לב, אני סיפרתי שלמרות כל הזמן שעבר הרגשות עדיין חיים ובועטים ושיש לי תחושה שהמון אגו מעורב בעניין. הוא אישר שהוא כניראה באותה סיטואציה, אבל מה עושים, נפגשים ולא מדברים? (כדי למנוע קונפליקטים..). זה היה ה ו א שסיכם את השיחה בהצעה שנגלגל את העניין עוד כמה ימים במחשבה ונחזור ונדבר . אבל הוא לא התקשר. ואני ודאי לא אהיה זו שאזום ש ו ב פניה אליו (היו בינינו גם חילופי דברים בתכתובת קודם לכן, שאני יזמתי, גם בתכתובת זו לא הצלחתי לרדת לסוף דעתו: הוא מחבב אותי חיבה עזה, יש לו חום כלפי, הוא נמשך אלי מאוד אבל הויכוחים בינינו שיגעו אותו, הוא לא רוצה להרגיש שהוא מנצל אותי (פיסית), והוא באמת מצטער..). האם לעניין שאני יזמתי את הפרידה (כמו גם אחרות לפניה) יש השפעה על תגובותיו? מה פשר האיתותים האלה? תודה, גרא

גרא.

New member
לפעמים, כשנורא רוצים משהוא, ממש

ממש,מוחלים על הכבוד, על גינוני הטקס,מתעלמים מהסיכונים,ומתכוונים היישר למטרה..ככלל, לך יש רגשות חיים ובועטים כלפיו..אבל את חשה כי האגו שלו פגוע בגלל שאת יזמת את הפגישה...אז מה??את מעונינת לחדש את הקשר? את זקוקה לחידוש הקשר הזה? קשר שבזמנו היה מאד משמעותי ועמוק בחייך? אם כן, העיסוק בנסיונות לנחש משמעותם של האיתותים,מכאיב ומיותר. במילים אחרות, את רוצה בו? לכי אליו, הפגשי עימו, היי טבעית, ותני למערכת היחסים המחודש לזרום, לשקם את עצמה..יתכן שזה יילך נהדר,יתכן שהכל יתפספס אבל עד שלא תעשי את הצעד הזה, לא תדעי.

תוהה46

New member
המון תבונה ועומק...

טמונים במילים שאמרת כאן, ומוכרחה לציין שהשקפת עולם זו היא אידיאל לפיו אני לרוב פועלת במגוון רחב של עניינים במחלוקת. לא מניעים של כבוד עצמי וגינונים מונעים בעדי, אלא דוקא הריספקט כלפיו וההבנה שהוא צריך להגיע להחלטותיו בעצמו, מבלי שאדחף אותו לכך . לכן, חשוב היה לי לשמוע את דעתך בדבר אותם "איתותים": האם זו קריאה ליוזמה?.. האם זה קונפליקט לא פתור?.. נכון, אני רוצה בו. אבל לא בכל תנאי. נחוצה רגישות והדדיות גם ביוזמה. כשהיא קיימת, מן הסתם גם הבסיס למערכת היחסים קיים. ושוב, תודה גרא .

למעלה