מה זה אומר?

ravehor

New member
מה זה אומר?

הדבר שאני הולך לספר קרה לי לא פעם כבר, אבל ךא יודע למה- אתמול זה היה די מוזר... אתמול בלילה הלכתי לישון ולא יודע אם זה קשור או לא אבל התחלתי להיות חולה קצת. אז בערך שעתיים שכבתי ולא הצלחתי להרדם וזה. בהתחלה הייתי בחדר שלי ולא יודע איך- ידעתי שזה חלום למרות שעדיין שכבתי במיטה בתנוחה שניסיתי להרדם בה והכל היה חשוך לגמרי- לא ראיתי כלום. אז ידעתי שאני חולם והתעוררתי . ההתעוררות עברה דרך שיתוק שינה, אז כשבאמת התעוררתי הגוף עוד היה נורא עייף מהשיתוק ובקושי יכלתי לזוז, אז נרדמתי שוב. הפעם הייתי במטבח - שוב הבנתי שאני חולם. הפעם היה אור חלש, אבל זה הכל היה ממש עלוב- היה בקושי חוש ראייה, לא שמעתי כלום, לא הרגשתי כלום, ולא היה שם אף אחד- שום אינטרקציה . ניסיתי להפעיל שיטות כדי לתפוס שליטה על החלום- אבל הכל עדיין נשאר ככה עד שפתאום הכל התפוצץ , הייתי בשיתוק שינה ואז התעוררתי שוב. ואז כשהתעוררתי למרות החולשה מהשיתוק קמתי, אמרתי לעצמי שמספיק עם זה, חזרתי לישון וזה לא קרה שוב. כמו שאמרתי זה כבר קרה בעבר. למישהו יש רעיון למה זה קורה? יכול להיות שנרדמתי כשהמח היה במודעות גבוהה ואז ישר הבנתי שזה חלום, ומה עם האפקטים העלובים של החלום ( חושך גמור בחלום הראשון- שום חוש, חוש ראייה עלוב בחלום השני). תודה

silverhawk

New member
אני לא רואה סיבה מיוחדת לזה

סביר להניח שסתם מדובר בחלום בעל צלילות נמוכה ביותר. אם זה יקרה שוב, הייתי ממליץ לך לנסות עוד כמה מהשיטות להגברת הצלילות, עד שתמצא את זו שתעבוד לך.

למעלה