מה זה אומר

sisil22

New member
מה זה אומר

ידיד שלי שבסוף התאהבתי בו ורציתי יותר מלהיות סתם ידידה ,אז הוא סירב ולא רצה אמר שהוא לא בנוי לקשר רציני אני החלטתי שאני לא שוכבת איתו יותר כי זה פוגע בי וכך המשכנו להיות ידידים בלי קטע אינטמי!הבנתי את הפחד שלא למחייבות למרות גילו המופלג 38 ובנוסף רווק .וכך המשכתי הלאה בחיים שלי ובו זמנית בקשר ידידותי איתו לאחר חודש בערך הוא אמר לי שהוא חשב רבות אלינו ויש לו משהוא חזק אליי והוא רוצה לנסות זוגיות איתי !אני כמובן שמחתי ולא האמנתי שזה קורה לי הפתחתי לעצמי ולו שאני לא ילחיץ בקשר וניקח הכל באיזי לאט לאט ובעדינות כי הוא הרבה זמן לא היה בקשר והתרגל ללבד,לאחר שיחה ארוכה הוא רצה שנשכב אבל לא שכבנו כי היה לי דגל אדום, לבסוף נפרדנו בנשיקת לילה טוב ולמחרת הוא שלח לי הודעה בבוקר : חולה עלייך ואני שלחתי בתגובה: אתה הדבר הכי טוב בעולם ! ואחרכך לא שמעת ממינו יותר והאמת שבלילה שלחתי לו לילה טוב והוא לא ענה(כנראה שכבר ישן)אבל גם לא חזר הבוקר ואני יודעת שהוא מתעוורר ב6 בבוקר לעבודה.אני לא מבינה מה הקטע שלו מה זה המשחקים האלה?יכול להיוות שהוא אומר קשר רציני רק בגלל שהוא רוצה להשיג סקס?הוא גם רוצה שאני יבוא לארוחת ערב שישי למשפחתו.... אז אם לא היה רוצה אותי רציני אני חושבת שלא היה רוצה להכיר לי את משפחתו ! בקיצור לא מבינה אוליי פשוט אני צריכה להיות סבלנית איתו? מה דעתכם ?אני מבןלבלת...

yosef 30

New member
היי סיסיל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית עליי לציין שהגעת לפורום זוגיות גאה - פורום העוסקת במערכות יחסים הומולסביים. כמובן שגם הודעות למערכות יחסים הטרוסקסואליות (סטרייטים) יש מקום כאן אם מרגישים בנוח. אני לא יודע להסביר לך מה הקטע של הבחור שלך. יותר חשוב מה את רוצה, איזה סוג של קשר את מעוניינת שיהיה לך בחייך
איזה סוג של תקשורת היית רוצה שתהיה עם מישהו שאת מתחילה איתו קשר. יכול הליות שהוא נבהל, חכי כמה ימים ותראי אם הוא יוצר קשר. השאלה היא מה את רוצה לומר כשהוא ייתקשר, כיצד את מרגישה עם העילמות שלו
זה שהוא הזמין אותך למשפחתו לא אומר שהוא רוצה קשר בהכרח. דבר שני יש הבדל גדול בין לאמר אני רוצה שתבואי לבין לגרום לזה שזה ייקרה - כמובן הוא זה שאמור ליזום את זה ולא את. האם את כבר חווית מערכות יחסים ארוכות
יוסף.

בופיק

New member
היי sisil22 ...

נשמע שהבחור שלך, שולח מסרים כפולים, מצד אחד הוא אומר שהוא רוצה זוגיות מצד שני במעשים הוא לא ממש מראה את זה...ייתכן שהוא פשוט מבולבל ופחד מאוד ממערכת יחסים ואז הוא אומר שהוא רוצה, אבל משהו עוצר אותו בכל זאת...היו לו מערכות יחסים ארוכות
או רציניות
או משעמותיות
אני מסכימה עם יוסף שאת צריכה בסופו של דבר לראות מה את רוצה, מה את מצפה שיקרה בהנחה שהוא מתקשר אליך מה תומרי לי
מה את רוצה להגיד לו
בהצלחה
בופיק

sisil22

New member
שוב אני

הוא התקשר באותו ערב בסוף, שאלתי אותו למה לא הגיב להודעה אז הוא הסביר לי שלא היו לו שיחות בפלאפון (טוקמן)אז בנינו מה כבר אני יכולה להגיד ...בקיצור הוא רצה שאני יבוא למסיבת יום הולדת של האחיין שלו וכלכך הייתי מעוצבנת אז אמרתי שאני עייפה והולכת לישון , בגדול נראה שיש לא סיבות לכל דבר אבל כרגע אני מסתכלת על עצמי ושואלת מה אני באמת רוצה ומודעת לעובדה שעברתי בחיים הרבה וקצת קשה בקטע של האמון בגברים לאור נסיבותיי בחיי בעברי, אבל יש לי סיבה טובה גם לא לסמוך אלוו ,ולמה? אז ככה:בהתחלה שהכרתי את הבחור אז הוא אשלה אותי אפשר להגיד ששחק איתי משחק מאוד פוגע אז ככה? כשהכרנו הוא אמר שהוא רוצה אך ורק קשר רציני דיברנו הרבה בטלפון יצאנו כימעט כל יום ממש הרגשתי בעננים וכמובן שגם שכבנו עד שיום אחד נפלה הפצצה יותר נכון הוא הפיל את זה על עצמו שבטעות שלח לי הודעה שייתה מיועדת לבחורה אחרת וככה היה רשום:היי שני, זה אבי מהאינטרנט את באה אליי היום לקפה ! מיד הבנתי שההודעה הגיע אליי בטעות ומאוד מאוד נפגעתי מימנו הוא קפא ולא ידע מה להגיד, אחרכך לא דיברנו שבועיים אחרכך הוא יצר איתי קשר ןהסביר את עצמו בלה... בלה ...השלמנו וחלטנו שאנחנו ידידים !עד שהרגשתי שאני מאוהבת בו ורציתי בקשר רציני אז הוא לא רצה ולבסוף כמו שסיפרתי בהודעה הקודמת הוא פתאום התהפך וכן רוצה קשר רציני אבל יכול להיות שהוא באמת רוצה ויכול להיות גם שהוא רוצה להשיג סקס, אני כלכך אוהבת אותו אבל לא סומכת אלוו ,לא יודעת מה לעשות מה להרגיש ? אני רוצה להאמין בו אבל אני מפחדת להתאכזב ולהפגע שוב אני גם לא רוצה לשכב איתו עד שלא יוכיך את עצמו.

למעלה