מה זאת אופנה?!?!

מה זאת אופנה?!?!

אוקיי, קודם כל אהלן, אין לי מושג איך להתחיל את ההודעה/ביקרות הזאת בלי להישמע יותר מדי ביקורתית.... אז אני כבר מתנצלת מראש. אז ככה, בתור אחת שלא מבינה בענייני אופנה ונוהגת ללכת עם דברים שלא תמיד נמצאים באופנה רציתי לשאול אותכם מספר דברים. צפיתי לתומי בתוכנית ה"מהוללת" המהפך עם אורנה דץ, ולא הבנתי, בפעם האחרונה שראיתי המהפך, מכנסיים מתרחבות היו באופנה, אבל עכשיו הטייטס באופנה (שד"א טייסט הם מכנסיים שיחמיאו אך ורק לשלדים). אני לא מבינה כאילו יום אחד מכנסיים מתרחבות הן באופנה ויום אחרי זה תזרקו אותן מהארון כי איזה מעצב בפריז אמרת שהן "אווט" ?! מה אתם בלי עמוד שידרה? מה זה אופנה?! אופנה זה מה ששני אנשים עם הרבה מאוד כסף קובעים שזה יפה? או אופנה זה מה שנראה בעיני אדם בפני עצמו יפה? אתם תלכו עם השיער מנופח אחורה כשאתם נראים כמו איזה דינוזאורים רק בגלל שמיקי בוגנים או מישהו כזה אמר שזה יפה?! מאיפה הרצון הזה להתנהג כמו כולם?! להיות כמו כולם?! האופנה היא תעשייה של רובוטים! אין דבר כזה "איני" אין דבר כזה "שיק"! תלכו איך שבא לכם! ולא איך שבא לאנשים שבמילאנו או בפריז!

כנסי מאמי ....

קודם כל יש דבר כזה אין ושיק ואופנה זה מה שמכתיבים המעצבים שמחליטים להוציא איזה טרנד בקולקציות שלהם ויש אנשים שזה מדבר עליהם כל הקטע של להתלבש וקניית בגדים ואופנה והם ממש אוהבים את זה(חח כמוני) וזה לא איך שבא לאנשים במילנו או פריז כי לא הם מכתיבים אופנה אלא המעצבים (כמו שכבר אמרתי) ויש הרבה אנשים שעדין אולכים עם מכנס מתרחב ולוק צבאי ומחשיבים את עצמם "מביני אופנה" או "קורבנות אופנה" וכל אחד עם הסטייל שלו בענין וזה שאנשים קורבות אופנה ומתלבשים רק לפי האופנה לא עושה אותם חסרי עמוד שידרה זה פשוט סגנון החיים שלהם ואין לך בכלל מה להתנצל זאת דעתך וזכותך להביעה אותה!

עוד מטיפה? תקימו כת.

את יכולה לחשוב כרצונך. מצד שני, את יכולה לבקר בפורום ולראות שהוא כלל לא רדוד ועלול לעניין אותך ואת שאר המטיפים. אבל שוב, רק עלול. שבוע נהדר :)

i l0ve u

New member
אנחנו הולכים איך שבא לנו

ובא לנו ללכת לפי האופנה... מישהו יגיד לנו מה לעשות?! אתם בלי עמוד שדרה - לנו לפחות אין בעיה עם הבחירה שלנו ...! חוצמזה שאנחנו לא איסה קורבנות אופנה מסכנים אנחנו אוהבים לדון פה בל מיני דברים אופנתיים ומה כדאי ללבוש למסיבות לחגים וואטאבר..גם לא הכל תלוי בבגדים אנחנו מדברים פה הרבה על בילויים מסעדות מוזיקה ועוד מלא...אבל זה כבר על מהות הפורום אם את מדברת עלינו ספציפי אז בואי אני יגיד לך שאם משו "יוצא מהאופנה" אני לא יזרוק אותו או וואטאבר... אני אישית אוהבת להרגיש אופנתית ואוהבת להיות ככה..יש לך בעיה עם זה?

death spirit

New member
מסכימה איתך..

אני חדשה כאן ואיך שקראתי מה שכתבת התחברתי.. אני מסכימה איתך על כל מילה.. אופנה זה דבר חולף מתי תבינו את זה?!

LipStiK

New member
יודעים מה? כבר נמאס לי......./images/Emo46.gif

ואני אפילו לא אגיב... רוצה לדעת מה אני חושבת על מה שאת אומרת? חפשי את זה בהודעות קודמות. אין לי כוח לרשום את זה בפעם המי יודע כמה... צריך שיהיה דיון אחד שממש דיברנו על הנושא הזה (זכור לי אחד כזה לא מזמן) ולשים אותו בטאגליינס\מאמרים... כדי שלא נטצרך לכתוב 50,000 פעם את אותו הדבר שאנחנו חושבים.

i l0ve u

New member
כנסי רגע דחוף!

תסבירי לי למה כל כך מפריע לך שאנחנו מתעסקים בזה?.. כאילו אנחנו חיים את החיים שלנו ונעשה בהם מה שבא לנו אנחנו לא מכתיבים לכם איך לחיות אז למה אתם מנסים להכתיב לנו?!

דבר ראשון בוקר אור...

אז ילדונת,אין לך משהו אחר להתמקד בו בחיים? ונניח שאנחנו רוצים להיות כמו כולם? זה בעיה שלך? אני בטוחה שאת רואה אותנו ברחוב,את לא מזהה אותנו! כי אנחנו יודעים להתייעץ באופנה שמתאימה לנו! כל אחד לעצמו!! ואנחנו ממש לא מחפשים להיות כמו כולם... שואלים איפה אפשר למצוא חלק מהאופנה האישי של כל אחד, מתייעצים ונורא טיפשי לבוא ולתת מוסר על "אין" "אאוט" ו"שיק" וכל הבלה בלה הזה שזה הנושא של הפורום, כנסי לפורום "מכושפות" ותתחילי לתת להם מוסר שהתוכנית היא טיפשית והתוכנית היא רדודה ואת לא מבינה למה כולם צריכים לצפות באותה תוכנית וכו'?! נראה לך הגיוני??? תחשבי על זה ככה,ואני מקווה שאת לא מהאלה שזרקו הערה והלכו....

BeNiT1BiNbA

New member
בובה אני איתך לאורך כל הדרך!!..ו..

הנה דוגמא דומה מאוד.. יש לנו את פורום רכבי החיפושיות הישנות - פוקלסוואגן.. ומידי פעם..פעם בכמה זמן, מגיע מישהו..ומתחיל להתחכם, כמה שחיפושית זה רכב גרוע וישן ולא נוסע כבר, ובלה בלה בלה.. או לדוגמא אחרת - מישהו הגיע ואפילו ירד עלינו שזה הרכב של היטלר!! שתבינו!! - כאילו, מי שבאמת זה מעניין אותו ורוצה לדעת, וחוקר לשם שינוי לפני שהוא פותח את הפה הגדול שלו, היה מגלה כבר מזמן שזה בכלל לא נכון, ושיש הרבה סיפור מאחורי כל העסק הזה.. אז זו דוגמא מצויינת!! זה הפורום שלנו, וזה הנושא שלנו..או ליתר דיוק נושאים, ואם מפריע לכם וכואב לכם בעיניים - תלכו!!

EarthWind

New member
מה אני חושבת על זה?

את צודקת חלקית. בעצם כל מי שנמצאים פה, לא קונים רק מה שנקרא אופנה. הם קונים מה שמוצא חן בעינייהם! רוב בני האדם הנורמליים לא יקנו דברים רק בגלל אופנתיות. אז לפעמים משהו שבאופנה , מאד מוצא חן בעיניינו לא סתם הרבה אנשים לובשים "מה שבאופנה" . פשוט זה באמת יפה! זה הכל. אף אחד לא רובוט. מה, לא קרה לך פעם שרצית לקנות משהו כי זראית את זה בעיתון? או ראית את זה בחנות הראווה? זו אופנה! אז דיי..תפסיקי להיות כזו מיתממת.

למעלה