מה זאת אהבה?

Berethor

New member
ולי נראה שהמגפת ההודעות מדבקת

או שכמו בתאוריה של Xylophone יש איזה קשר בין א-מיניות להודעות רבות. אכן אני אוהב נשים חזקות, חלשים ויפי נפש זה דוחה . היפית בלי סקס, סמים ואלכוהול ? אין דבר כזה, זה הסיבה והמהות של ההתנהגות שלהם. בכל מקרה היפים מגעילים אותי, אני עוד שניה מקיא עליך..

snoopytush

New member
ואני כרגיל אצחק עליך../images/Emo6.gif

יש עוד אחד עם אישיות כמוך אצלינו במעונות ואנחנו כל הזמן רבים בצחוק. רק שהוא יותר גרוע ממך כי הוא גם הומופוב. בסופו של דבר בתכלס הוא אדם די נחמד... אני אנסה להפריד בין הדיעות שלך ( שפעמים רבות מבחילות
) לבין האדם עצמו ומקסימום אני אשנא אותך הכי גרוע...... יום מקסים!

Berethor

New member
תצחקי עד שימאס לך

'בתכלם הוא נחמד' ? מי אמר שאנשים כאלה לא נחמדים או טובים במצבים או לאנשים מסויימים. בניגוד להיפים כמוך יש לאנשים רבים 'שני צדדים', אפילו עינבר לא מתכחשת לזה. את לא צריכה להפריד ביני לבין הדעות, ולא בין הצד הטוב והרע, הכל זה חלק מהמכלול וחלק ממני. אם תשנאי אותי אז בכיף שהיה לך, תחכי בתור ותצטרפי למחנה השונאים שלי. רק למשהו נטרלי ועלוב אין מחנות של שנואים ואוהבים, לאנשים 'פופולריים' וכנים ולא המוניים, תמיד יש שונאים ואוייבים. גדולתו של אדם לא נמדדת לפי האוהבים, אלה לפי השונאים. שימותו הקנאים וכל מי שאני שונא, יום רע!

הלומהX

New member
נו, מה חשבתם

היצור הזה לא שונה מאנשי דת מוסלמים, הוא בעד להרוג כל דבר שזז, בלי להתחשב בכלום, רק בגלל שהוא רוצה להשליט את טמטומו. אם זה היה תלוי בו, היה צריך לרצוח נשים שמרשות לעצמן לנשות. וחתולה סתם פרחה.

Berethor

New member
חתולה תשלפי ציפורניים, הלומה פתחה תג'ורה

קודם כל המטרה מקדשת תאמצעים, דבר שני נראה שאת לא יודעת כלום על מוסלמים. דבר ראשון זה רוב המוסלמים ולא רק אנשי דת, דבר שני הם כן מתחשבים ולא הורגים מה שזז, הם הורגים מי שלא מוסלמי או מוסלמי שעבר על החוקים של הקוראן וכו. אני לא כמוהם ולא כמוך, יש פה התנגשות בין ברברים לבין מופקרים, אני לא בצד של אף אחד מכם. כן אם זה תלוי בי מופקרות כמוך לא היו מסתובבות חופשי. מה פתחת תפה על החתולה, למרות שהיא מינית, את המופקרת כאן. יצורה סוטה, מגעילה ושטחית.

הלומהX

New member
ז"א שהיית רוצח אותי,

בגלל שהייתי עם יותר מאחד בחיי.. או בגלל שאני מסתובבת חופשי.. אתה רוצח!

Berethor

New member
רוצח ?

תוכיחי!. בנתיים זה מה שאת אומרת, לא אני. חוץ מזה שזה לא רצח זה צדק וענישה נכונה.

אופליה7

New member
לא הבנתי מה "חתולה מתולתלת" עושה פה!!

אוקיי חתולה. נכנסת לקבל עיצה בקשר לבעלך. אבל את פה כבר חלק מהפורום ובלי שום קשר לבעלך. חתולה. את היחידה שאני בכלל לא טורחת לפתוח את ההודעות שלה. את הדעות של מיניים אנחנו כולנו מכירים ופה הפורום נועד כדי שלא נצטרך לשמוע את זה. בתור מינית אין בך שום דבר מיוחד ואת לא מחדשת כלום לאף אחד. המקום הזה בפרוש לאנשים אמיניים שיוכלו להזדהות אחד עם השני. את לא מזדהה עם אף אחד ואף אחד לא מזדהה איתך. את נהנית להיות שונה? מיעוט מיני? מה את שמורת טבע נדירה? אשמח אם הפורום הזה יהיה נקי ממיניים. אם היה נכנס לפה גבר מיני ברטור היה מתייחס לגמרי אחרת וקורא לו חרמן מגעיל. אלייך "משום מה" הוא עדין ומבין.

Berethor

New member
אוליי היא רוצה להיות א-מינית

סתם, היא נכנסה לפה בגלל בעלה וכנראה שמאוד אוהבת להיות פה. בנוגע עליי זה לא רק בגלל שהיא אישה(מודה) אלה בגלל שהיא נשואה ומבינה יחסית תמצב של בעלה ושלנו. חוץ מזה זה מפתיע אותי שדווקא מינית בזוגיות והלומה "הלא מינית" היא סטוצרית של מין מזדמן. עדיף כבר שאישה תהיה מול אישה. בהצלחה...

אופליה7

New member
היא ממש לא מבינה את

"המצב" שלנו. זה גם בכלל לא "מצב". מצב מעיד על בעייה ולנו אין שום בעייה ושום מצב. חתולה היא זו שיש לה מצב בעייתי בבית. בשום שטות מינית רדודה שהיא כותבת לא הרגשתי הבנה ממנה. וגם איך שהיא תופסת אמיניות לא מעיד על הבנה.

אופליה7

New member
ואיזה מן שם זה "חתולה"????

יעני את חתולת מין? כמו שגברים מצפים ממך להיות?

Berethor

New member
נו מה חשבת

ברור שזה חתולה בהקשר מיני. לא חושב שזה בגלל הגברים במקרה שלה, זה בגלל שהיא מאוד מינית וחרמנית..

אופליה7

New member
מאוד מינית וחרמנית???

מאוד חסר לה. זה כן. מעבר לזה היא כמו כל מיני ממוצע. ואפילו פחות דרך אגב.

אופליה7

New member
בקיצור....

המיניות של חתולה ממש לא מעניינת. יש פורום אחד ויחיד בארץ ל אמיניים וגם לפה נכנסים אנשים לא קשורים? לא מתאים. ממש לא. לא הייתי רוצה לכתוב משהו אישי ואינטימי בפורום היחיד שאפשר ולקבל תגובות שכל כך מראות על זלזול וחוסר הבנה. תגובות של התנשאות מינית על פני אנשים שלא נהנים ממין.

inbardaf

New member
עולם הזה ממש הזוי..

אתמול בערב היה לי המפגש הקבוע של קבוצת הלימוד שאני משתתפת בה. (עם המורה שלי בתור מנחה.) הזכרתי שם את הפורום, כי בעבר כשלמדנו שם על ההבדל בחוויה של העולם בין גברים לנשים, זה היה בדיוק בזמן שדיברנו על גברים ונשים בפורום. אז אתמול אחרי ששלחתי את הודעתי האחרונה בשרשור זה בנושא האהבה, הגעתי לקבוצה ודיברנו כל המפגש אתמול על משמעותה של אהבה.. יותר הזוי מזה? הזכרתי שוב את הפורום ואת הדיון הנ"ל.. מעניין אגב, המחשבות והמסקנות שאנשים העלו שם..

למעלה