מה זאת אהבה??

מה זאת אהבה??

הוא ידע שאהבה זהו רגש. ידע שהוא משהו עמוק. משהו שלא יהיה ניתן להסביר. במוחו כבר צייר הגדרות לאהבה. דמיין תלות באוהב, רגשות קירבה. חשב שמי שאוהב לא חווה כאב. במוחו הצעיר נכתבו עשרות סיפורי אהבה, של הקרבה של חוסר קיום האחד ללא השני. יום אחד הוא התחתן. שבוע עבר ועוד שבוע- ניסה לשכנע עצמו שזאת אהבה, אך מיד נפל במבחן הדמיון אותו העמיד לעצמו בתקופות קודמות. לא ידע שאהבה היא עבודה. עבודה של הקרבה ושל נתינה. זאת עבודה ללא תוצאה ללא מטרה. זאת עבודה שקוראים לה אהבה!! לכולכם, ערב טוב.

ברדלססס

New member
נחמד.

אני חושב שאם קצת התאמה יכול להיות אהבה מהסרטים וודאי שצריך השקעה השקעה מטורפת אף אחד לא חושב שזה בא לבד גם בסרטים או בספרים רואים שצריך השקעה אבל זה קיים.וזה כן עם תוצאות תוצאת סיפוק יש אנשים שנהנים מעצם ההקרבה למישהו שקרוב אליך.חוצמזה אם אתה משקיע ברוב המקרים תקבל בחזרה על פי מה שהשקעת

נושמתת

New member
אהבה

זה לתת בלי לצפות לתמורה.... אהבה זה לצאת מבועת האנוכיות... כן לפעמים להשפיל את עצמך לתת שירמסו אותך.... להרוג את האגו שלך...

חיהchaya

New member
ודאי,

שאהבה זה לצאת מהאנוכיות ומהאגואיסטיות.. אבל אני לא חושבת עד כדי "להשפיל את עצמך ולתת שירמסו אותך" ..

ברדלססס

New member
מסכים איתך חיה

צריך לשמור על הכבוד העצמי שלך ומי שאתה אוהב באמת אוהב אותך בחזרה הוא גם לא יתן לך להשפיל את עצמך

שומר 23

New member
אם רק

יש תיאור של אהבה בספריו של דוד זריצקי הייתם שומעים משהו משובח והמבין יבין. להערכתי יש רק צריך למצוא..

שומר 23

New member
ואגב

זה לא לעבוד בשביל האהבה אלא לתת את החיים לאהבה לכל החיים..

חיהchaya

New member
אהה...

מWIי

New member
לא מתחיל ולא נגמר!

עכשיו תגידו שאני לא מבין באהבה? יתכן. אבל אני חי בסביבה של זוגות שאוהבים ו... לא נראה כך! אני מדמיין? אולי.

מעצבן אותי

שפילוסופים ופסיכולוגים במשך אלפי שנים מנסים להגדיר את המשהו הלא ברור ההוא שנקרא אהבה, ובפורום נוער חרדי יפתרו את זה במחי 'הוספת תגובה מהירה '!!!! כשיש אהבה אתה יודע, וכשאין לך אהבה את יודע, ובלי מעשיות של בלה בלה בלה !

למעלה