מה ונה מהמצע המדיני שלכם לזה של מצנ

תביא/י לכאן את המצע של מצנע

ונעשה השוואות. הולך? מה גם, שכבר ראינו כמה שווה המצע של העבודה. וראינו גם איזו עבודה "מעולה" הם עשו כשישבו במממשלה עם שרון. מצע כמו שלנו לא תראה/י באף מפלגה אחרת. אף מפלגה לא יורדת לפרטי פרטים בתוכניות אסטרטגיות בנושאי כלכלה, או נשים, או איכות סביבה. מלבד להביא אמירה פה ושם "נפעל לקידום מעמד האישה", "נשמור על איכות הסביבה", "נתמוך במדיניות רווחה" וכו´, לא ראיתי יותר מידי פירוטים, ותאמין/י לי, שאני קראתי את כל המצעים של כל המפלגות. בישראל אחרת כתבנו מצע שיהיה טוב עבור כל אזרח ואזרחית, ולא לאינטרסים הפוליטים של אלה העומדים בראש מפלגה זו או אחרת. המצע שלנו מדבר בגובה העיניים ומטפל בבעיות הכי כואבות ונוראיות שיש במדינה, כמו ירידת רמת החינוך, האלימות הרווה בחברה הישראלית, האבטלה על מימדיה המפלצתיים ועוד נושאים חשובים. כמו למשל, תוכנית מפורטת בעניין הטיפול בכל מה שקשור לתחבורה, תשתיות והקטל בדרכים. או למשל, בפעם הראשונה, נכתב במצע המתייחס למצב הנשים, על הקמת מנגנון שיטפל בפדופילים היוצאים לחופשות או משחררים בסיום ריצוי עונשם. כמו כן, נפעל לישומם של חוקים ואכיפתם, כמו למשל, חיוב בני זוג אלימים ואנסים בקבלת טיפול, כמו שכתוב בחוק למניעת אלימות במשפחה. בקיצור, ההבדל הוא, לדעתי, ברמת הירידה לפרטים, רעיונות חדשים שלא תמצא במצעים אחרים. כמובן, שאנחנו לא ממציאים כאן שום גלגל, אני בטוחה שתוכל/י למצוא הרבה נקודות משיקות בתחומים שונים בין המצע של ישראל אחרת למצעים של מפלגות אחרות, כמו למשל אמירה כלכלית ברמה כללית, או אמריות רווחה, בטחון או דת ומדינה. תודה על ההקשבה

sub ziro

New member
אכן כן סחתיין על המצע וההשקעה

הכוונה שלי מה ההבדל מנושא המדיני כי מה שבזמן האחרון שמעתי ממצנע פוגע במדינה אני יותר קצת מאזרח רגיל אני קצין בקבע בדרגת סגן אני ראיתי את חברי הרבים משרתים ומשקיעים המון בשביל המדינה המדינה רק עושקת אותם. אני רוצה שלום ושגשוג של המדינה ואני לא יכול שלא להתייחס לכך שהליכוד מושחת ופגע במדינה והעבודה הביאה לנו את אסון אוסלו ולא פעלה נגדו כקצין במודיעין אני יודע מצויין למה העבודה תתרסק עם זה המצע שלה האם ישראל אחרת רואה במצע של מצנע בביצוע מידי ללא קשר במה יהיה המעשה בצד השני האם ישראל אחרת מוכנה לעשות את הויתורים באופן מידי חד צדדי כל עוד נמשך הטרור?

למעלה