מה ה-PlayList שלכם ?

מה ה-PlayList שלכם ?

אני מציג את רשימת השירים המושמעים ביותר אצלי באוזניות (מתוצרת סנהייזר - למי שמבין) יש כמה דברים חדשים דנדשים... אני ממליץ בחום למצוא ולשמוע Beatnuts ft. Fatman Scoop - Let´s Git Doe Da Beatminerz ft. FlipMode Squad & Vinia Mojica - Take That Delinquent Habits - Return Of The Tres Jay Z - H To The Izzo Juvenile - Set It Off Kurrupt - It´s Over Now Ludacris ft. Nate Dogg - Area Codes Redman ft. Dj Kool - Let´s Get Dirty Violator ft. Busta Rhymes - What It Is כולם מוזמנים להציג את הרשימה העכשווית שלהם... איל וובר.

אין תגובות ?

אני מניח שאתם עסוקים בלהוריד את השירים. האמת שאני חדש כאן, והייתי בטוח שאמצא כאן המלצות לשירים ו/או אמנים חדשים מהארץ ומחו"ל... מקווה לראות תגובות. איל וובר

BoR|S

New member
אהה... בוא נראה...

Saian Supa Crew - Angela Redman - let´s get dirty NWA - Fuck the police NWA - 100 miles and runnig NWA - Dopeman Fugees - Ready or Not Coolio - Gangsta Paradice Wierd Al Yankovich - Amish Paradice בויאקה - קונטרא דיכאון כלא 6 - תמיד קדימה (לא מצונזר) כלא 6 - כחול ולבן אמורא ודיגיביט (השבט) - הורה שנת 2001 שמעטה - ראפטור שמעטה - ראפטור - רמיקס סנייפס - אל קפון Unity Clan - Jesus in the house טי אן, סוהל והג´וקר - min ilta lal alef Grajdanskaya Oborona - Vsio idyot po planu Grajdanskaya Oborona - Durachok Kino - grupa krovi Kino - zvezda po imeni solntse Kino - posledniy geroy Kino - hochu peremen D-12 - Ain´t nuttin´ but music Scooter - How much is the fish Prodigy - Breath Prodigy - Voodoo people Prodigy - Dizel Power טוב נראה לי שאלה הכי מושמעים אצלי באוזניות (חברה לא ידועה + זה יותר אוזניה אחת כי פעם היו שניים אבל אחת התקלקלה אז שברתי אותה מהאוזניות) בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
כמעט שכחתי...

פיזדה - גבי מאן פיזדה וצ´ולו - לא רואים כלום סאבלימינל - מתפלל סאבלימינל - הפרד ומשול קוואנגו - מה הלחץ? (אני עדיין מנסה להבין מה לעזאזל ג´י-טק שר שם!) בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה