מה ה-home page שלכם ?!

tommer28

New member
מה ה-home page שלכם ?!

מעניין אותי לדעת מהו עמוד הבית שלכם ?! מה הדבר הראשון שאתם רואים כשאתם מדליקים את דפדפן האינטרנט שלכם? (סחה על הביטויים בעברית צחה, אה?!) במשך תקופה מאד ארוכה היה הארץ אונליין עמוד הבית שלי, אבל שמתי לב שאני לא קורא בו יותר ומייד ממשיך לעמוד הבא, בשבילו פתחתי את האינטרנט בכלל. עכשיו זה architechtenweb.nl שזה (באופן מפתיע) פורטל ארכיטקטורה הולנדי. ואתם? חדשות? ישראל? הומואים? עבודה? מקומי? בינלאומי? דוא"ל? צ'אט? אולי הפורום ?!

ro99

New member
זה משתנה

המון זמן זה היה www.guardian.co.uk ואז חשבתי לעצמי שבעצם זה מוגזם, כי אני גם קוראת את העיתון עצמו. אז מסיבה שלא זכורה לי בדיוק, היתה לי תקופה של העמוד הראשי של גוגיי ולא יכלתי לחשוב על משהו אחר אז השארתי עד שהחלפתי מחשב. ואז פשוט הייתי בדילמה. החלטתי לתת לדברים לקרות לבד. במשך תקופה ה-default היה עמוד הבית של Dell, אבל אז כשהתקנתי גירסה אחרת של XP זה פתאום הלך לי ל-MSN שאני פשוט שונאת. אז נזכרתי ששמעתי פעם משהו אומר שהעמוד הבית שלו זה Google.com וללא מקוריות רבה חיקיתי אותו. משעממת, לא? עכשיו אני מרגישה inadequate ומנסה לחשוב על עמוד בית יותר מרשים במקרה שהשאלה הזאת תעלה שוב. באופן כללי העמוד הראשון ממש נשאר לחצי שנייה אצלי כי מייד אני הולכת למקום אחר.

itay82

New member
depends

in Berlin I still am logging on from internet cafés, so no homepage yet. In Stockholö it's my work's computer, so we don't really have much choice and the homepage is stockholm.se. In Paris it used to be google.com and afterwards www.dn.se (dagens nyheter, the newspaper), then back to google.com and then the computer was sold.

ronnl

New member
אצלי זה בכלל יאהו

ומקודם היה QMOTION אתר הבית שלי

tommer28

New member
חבורה של אנשים מגוונים ../images/Emo6.gif

אין מה לומר... אם google היו צריכים פרסומת, הם היו יכולים לפנות לפורום הזה

למעלה