מה התחיל?

TheHock

New member
מה התחיל?

כרגע נכנסתי הביתה - פתחתי חדשות ווגיליתי שהחלה מתקפה על הרשות, והמטרה (לפחות מה שהבנתי) : להעיף את ערפת. אני לא בטוח אם זו המטרה האמיתית המוצהרת או פשוט אמרה של הטלוויזיה אבל כבר עלתה לי השאלה : האם באמת זה הזמן להעיף את ערפת, למוטט את הרשות? או האם יש מחליף מידי לערפת, או שאנו מכניסים את הרשות למצב של אנרכיה?

moonch

New member
.....................

זה הזמן להעיף את ערפאת וגם אולי למוטט את הרשות. לערפאת אין מחליף מיידי ובגלל זה צריך להעיף אותו וכך הפלשתינים יחיו בבעיה עד שיהיה להם מנהיג.

SHRIMPINION

New member
זה רק יתן פתח למישהו יותר גרוע מ

עראפת! תחשוב על זה. רשות בלי מנהיג. מאבקים פנימיים יגרמו לכל החרא לצוף! יעלה במקום ערפאת מנהיג קיצוני יותר! והמטרה היא לא שהפלשתינים יחיו בבעיה! המטרה היא בטחון לישראל! וצריך להגיע אליה בצורה נכונה ולא פזיזה! SHRIMPINION that´s my name- use it!

shlomi_h

New member
עוד לא

עוד לא מחסלים את ערפאת ובוודאי שעוד לא ממוטטים את הרשות כולה. אי אפשר לחשוב על רעיונות כאלה כאשר פרס שר חוץ. בשלב זה שרון רוצה לשמור על ממשלת האחדות, ויחסיו עם פרס הם המפתח לכך, ועל כן צפויה תגובה מוגבלת אשר תעביר מסרים ולא מעשים. חוסלו מסוקיו של ערפאת ולא אנשיו, כצעד הרתעתי להעברת מסר ואני צופה שהמשך הפעילות תהיה בהתאם במצב הפוליטי הנוכחי.

PsYcHo-BoY

New member
ערפאת או ארגון טרור ? !

לדיעתכם, ברגע שערפאת "יעזוב" את הרשות ויעלה אירגון טרור לשלטון כמו: הג´יאד האיסלמי (שסיכויו גבוהים) או החמאס, ברגע שזה יקרה כל העולם יכיר ברשות הפלשטינאית כארגון טרור! פשוט ככה... אז עדיף שיהיה רשות פלשטינאית אחת שבראשה עומד ארגון טרור שאנו יודעים מה הכוונה ומהם רצוניו של הארגון ושבכלל העולם ידע זאת ויתנגד ולא יתמוך ברשות זה יעזור לנו... כי זה עדיף מערפאת שכל שניה משנה את דרכו(אבל דרכו האמיתית ידועה לכולם-סילוק העם היהודי משטח פלסטין) ושכל העולם רואה בו ומכיר בו כנשיא הרשות (כן אותו אחד שגם זכה בפרס נובל לשלום - הסכמי אוסלו) אז מה שאני מנסה להגיד לכם אולי באמת עדיף שיעיפו לעזאזל את ערפאת ככה נדע(אנחנו וכל העולם) את דרכו של הרשות ברגע שיעלה ארגון טרור.....

אריאל1

New member
האמת? אין לי תשובה!

ב"ה שאינני ראש הממשלה ולא צריך להחליט על דברים כאלה! הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להתפלל לקב"ה שיתן בלב מנהיגנו (כוווווווווווולם) עצה טובה. "לב מלכים ורוזנים ביד ה´"

למעלה