מה התוצעות בדושים???

gradar

New member
מה התוצעות בדושים???

מרוץ גבעת המורה כמובן.

אלון DRZ

New member
התוצאות בדושי"ם

1. ירון בן יוסף (כרגיל) 2. הבחור עם ה XR 650 (אני לא זוכר את שמו, אבל הוא רוכב יפה) 3. אלי אוחיון. ואיפה אתה ??? וגם איפה אני ??? תשובה מפגרת... לא בא לי, אולי בהמשך העונה. עדיין לא אמרתי את המילה האחרונה... אלון.

gradar

New member
כנ"ל ../images/Emo8.gif

נ.ב. ה-XR הנו XR650R לא דו"ש מדובר בXR החדש !!!!

אלון DRZ

New member
מה זאת אומרת לא דו"ש

הוא מתחרה בדושי"ם, אתה טוען שהאופנוע הוא לא דו"ש ?? אני הגעתי עם האופניים ואפילו עשיתי הקפה אחת (עם האופניים), ברור שאת העליות עליתי ברגל... לפחות היית בא לראות...

gradar

New member
אכן, מבלי לגרוע מהכישרון....

האופנוע אינו ה XR 650 L הדו"ש שנמכר בארץ אלא ה R שד"א זכה בבאחה בחמש שנים האחרונות (קרור מים, מתלים וכד´..) מדובר בשני אופנועים שונים לחלוטין. לדעתי בכל מקרה דו"ש חייב ברישוי כביש.

hananlv

New member
מסכים אבל....

רישוי כביש זו הגדרה הכרחית אבל לא מספקת שכן גם ל WR426 ולכל ה KTM יש רישוי לדעתי צריך לנהל דיון בועדת המרוצים על מנת לקבוע כללים ברורים ולא רק בעניין הזה – ישנה למשל הסוגיה של מיהו מתחיל שגם היא צריכה בדיון

gradar

New member
אכן, צריך לדון בנושא.

אשמח להשתתף בדיון מסוג זה. לגבי עודד שים לב כי גם בתוצאות רשום 650 L והטעות הזו ממשיכה מתחילת העונה..... לגבי רישוי הכוונה היתה כי בנוסף להגבלות יש לציין כי האופנוע מורשה לכביש. מה דעתך על ההגדרה הבאה: אופנוע ששווק בארץ עם רגליות נוסע. שווק כדו"ש (לא מקצועי). בעל רישוי שנתי. 4 פעימות. ולצרף רשימה : XR650L,KLX,LC4,DR,TT,XT. באם קימים נוספים יבחן כל מקרה לגופו

hananlv

New member
מקובל..והייתי מוסיף

שאופנועים בקטגוריה הנ"ל אסור שיתבצע בהם שום שינוי במפרט הטכני המקורי מלבד החלפת צמיגים והסרת אביזרי כביש כלוח שעונים מאותתים וכ"ו לא הייתי מתעקש על עניין רישוי הכביש ובטח שלא להגביל ל4 פעימות כדי לא למנוע מכל מיני יצורים אקזוטיים להשתתף (אני למשל חושב על יבוא DT 125 לצורך השתתפות בקטגוריית הדו"ש)

אלון DRZ

New member
מסכים

לדעתי גם החלפת אגזוז וגלגלי שיניים היא לגיטימית. בנושא השיפורים צריך לדעתי לעצור בשיפורי מנוע ומיתלים.

gradar

New member
אכן,

שיפור מותר: אגזוז (ליתר דיוק משתיק) גלגלי שניים צמיגים כל השאר: מתלים/מנוע/שלדה מקוריים. לגבי הדי.טי אמרתי כל מקרה לגופו אם כי לדעתי יש מקום רק לכלי שמשווקים בארץ באופן סדיר ובעלי רישוי (מה שאומר תקינה). המטרה היא לקטגוריה זולה יחסית.

נא לרשום בבקשה ../images/Emo70.gif

היועצת לא מעודדת מר אלון מאי יכולתך הפרגונית
היועצת כבר סיפרה שהיא בין המעודדות את אצילי השטח והיא גם מעודדת באופן מיוחד את הבחור עם ה - XR 650 ושמו בארץ הקודש : ע ו ד ד היועצת שולפת את אגודלה בעידוד לעודד

אלון DRZ

New member
רגע אמרתי משהו לא בסדר ??

אמרתי שהוא רוכב יפה, אני מבין שזה לא מספיק ?? רוכב יפה מאד. ואם כבר הזכרת את שמו אז עודד לויצקי (אם אני לא טועה )

למעלה