מה השתנה ?

מצב
הנושא נעול.
מה השתנה ?

מה השתנה ?

מהמפולת הקודמת לעכשיו? אז התקונים להזכירכם היו אלימים יותר ואילו עכשיו השוק עושה טובה שעולה שימו לב כי רמת 475 מתחילה לסגור על השוק ומקשה עליו כמו כן רמת אי הודאות ערב בחירות כה גורליות לראשות ממשלה עדין לא גלומה בשוק ולכן יש להזהר. דבר נוסף הרשו לי לחלוק על דבריו של אורסוס כי מדד הנסדאק יעפיל לרמות של 2900 בתקופה הקרובה.ישנה בעיה גדולה מידי ולשחקנים שם הלך הבטחון מאז הורדת הריבית אולם אם וכאשר יחליט המסורס(אם יורשה לי להשתמש בביטוי) להוריד הורדה נוספת עד סוף ינואר יקבלו השחקנים שם בטחון נוסף ואז יכול מאוד להיות שנראה את הרמות.ואל לכם להביט על הנסדאק ולהשוות את מה שיקרה שם לפה. כריש

ursus

New member
כריש ידידי

כריש ידידי

מה השתנה ? מהמפולת הקודמת לעכשיו? אז התקונים להזכירכם היו אלימים יותר ואילו עכשיו השוק עושה טובה שעולה שימו לב כי רמת 475 מתחילה לסגור על השוק ומקשה עליו כמו כן רמת אי הודאות ערב בחירות כה גורליות לראשות ממשלה עדין לא גלומה בשוק ולכן יש להזהר. דבר נוסף הרשו לי לחלוק על דבריו של אורסוס כי מדד הנסדאק יעפיל לרמות של 2900 בתקופה הקרובה.ישנה בעיה גדולה מידי ולשחקנים שם הלך הבטחון מאז הורדת הריבית אולם אם וכאשר יחליט המסורס(אם יורשה לי להשתמש בביטוי) להוריד הורדה נוספת עד סוף ינואר יקבלו השחקנים שם בטחון נוסף ואז יכול מאוד להיות שנראה את הרמות.ואל לכם להביט על הנסדאק ולהשוות את מה שיקרה שם לפה. כריש
אתה קורא אותי לא נכון. אצלי 2200+ ל -2900 זה בערך 30 אחוז שזו עליה של מניה/דפרסיה בבורסה - אני מהימים של 7 עד 10 אחוז עליה בשנה ועבודה קשה למצוא את הWINNERS (וכי למה העדפתי סחורות - משום שיש בהם יותר אקשן). אז כשאני צופה 2900 זה לא לשבוע הבא אלא לטוח 3 עד 6 חודשים ובעיקרון זה אומר שמאחר ואנחנו בשוק דובי לעת עתה נגמרו הירידות ויהיה ריבאונד לכמה זמן.

ursus

New member
אגב

אגב

כריש ידידי אתה קורא אותי לא נכון. אצלי 2200+ ל -2900 זה בערך 30 אחוז שזו עליה של מניה/דפרסיה בבורסה - אני מהימים של 7 עד 10 אחוז עליה בשנה ועבודה קשה למצוא את הWINNERS (וכי למה העדפתי סחורות - משום שיש בהם יותר אקשן). אז כשאני צופה 2900 זה לא לשבוע הבא אלא לטוח 3 עד 6 חודשים ובעיקרון זה אומר שמאחר ואנחנו בשוק דובי לעת עתה נגמרו הירידות ויהיה ריבאונד לכמה זמן.
זה לא הורדת הריבית אלא כמות הכסף שהמסורס זורק לשוק. נכון שהפעם צריך עוד הורדת ריבית ע``מ שהראיה הפסיכולוגית תשתנה אבל כטכנאים אנו אמורים להיות גם CONTRARIANS ופוט/קול 0.89 כפי שהיה לנו בניו יורק אתמול אומר הרבה פחד בשוק אבל מעט סיכוי שהוא ינוע מטה בחוזקה. ואם להתשמש בפוט/קול אצלנו הרי שהשוק עדיין לא הגיע לפסגות פחד שהוא מסוגל להם אבל יתכן שזה אפשרי משום שהציבור לא בשוק - רק מנהלי תיקים שלא פוחדים מכלום (אפילו לא תיקים 30 ו - 40 אחוז למטה) ולא משתמשים בפוטים להגנה לפי הסיפורים שאני שומע בחדר הכושר (שזה לא מחקר מדעי).

מצב
הנושא נעול.
למעלה