מה השם של הדיסק ה1 של דנה משהו עם ש

BurningUp10

New member
מה השם של הדיסק ה1 של דנה משהו עם ש

היא אמרה בהופעה שהיה לה דיסק 1 שהיא היית בת 19 בערך משהו עם שמש

עשית סלט ../images/Emo9.gif

לדיסק הראשון שלה קוראים "דנה ברגר" בדיסק הזה יש שיר שנקרא "מלך", אותו היא כתבה כשהייתה בת 19 ובדיסק הזה יש שיר שקוראים לו "מקום בשמש" נראה לי שאתה מתבלבל בין "מקום בשמש" לבין "מלך" כי כשהיא התחילה לנגן בהופעה את "מלך", מישהו צעק "מקום בשמש"... הבנתוס

BurningUp10

New member
קניתי היום את הדיסק הזה

והאמת כמו שדנה אמרה הוא באמת לא יצירת מופת... האחרים הרבה יותר טובים! אולי אני אחזיר אותו אם אני אוכל ואקח את עד הקצה. חח

מילי17

New member
אני אישית

הכי אוהבת את "תוך כדי תנועה". שהוא לדעתי הדיסק הכי בשל בוגר ונוגע שלה עד היום. גן מאיר
, השיר האהוב עליי,להתגעגע, פרפר, תוך כדי תנועה יוצרים דיסק מושלם. במיוחד עכשו, לחורף. מומלץ בחום

אני דווקא אוהבת ../images/Emo9.gif

אבל גם תוך כדי תנועה מאוד מאוד יפה (עוד לא החלטתי מה יותר...
)

nemetz

New member
לדעתי זה דיסק מדהים

מצד שני אני אוהב את נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרז, סוניק יות' ופטי סמית. אולי אני לא ממש טוב להשוואה...

nemetz

New member
אה ושכחתי לציין

שרע מוכיח גאון!! כל דבר שהוא נוגע בו נהפך לזהב אמנותי ונכשל מסחרית, ובגלל זה הוא בערך הבנאדם הכי יקר בתעשיית המוסיקה! אני ממליץ בחום על שני האלבומים שהוא הפיק לברי סחרוף: "סימנים של חולשה" (אלבום הרוק הישראלי הכי חשוב שיצא בניינטיז) ו"11א".

FUCKER777

New member
הדיסק הראשון של דנה גיאוניייי

דבר ראשון הליריקה של הדיסק מדהימה ( לדוגמא : "מה יהיה " המדהים , מקום בשמש , והלב שלי ריק ועוד) מה שאני אוהב בדיסקים של דנה זה שכל דיסק שונה מבחינת המוזיקה ועדיין אני מתחבר לכל אחד.. דיסק מדהים ,לוקח זמן להתחבר אליו אבל עדיין אחד מיצירות המופת של הדיסקים בישראללללללל דנה -------------------------------------------עד הקצה

למעלה