מה השכר שעליי לבקש?

Click Click

New member
מה השכר שעליי לבקש?

שלום, אני סטודנט למשפטים יש לי ראיון עבודה בגוף העוסק בסיוע לאנשים בתביעות קטנות מול חברות הביטוח. עיקר העיסוק - ניסוח כתבי הגנה והכנה לדיונים מהו השכר שיש לבקש? מה מקובל? לפי שעות? לפי אחוזים משווי התביעה? וכמה עליי לבקש אם זה לפי שעות או לפי אחוזים..... אני מודה מראש!

לא נראה לי שמישהו יוכל לענות לך כאן

זו שאלה שכדאי שתפנה לעו"דים אחרים שעוסקים בתחום. בהצלחה!

סטודנט למשפטים ? אזו שנה.

ככל הנראה אינך מכיר את המחירים של לשכת עורכי הדין. יש כמה אופציות: 1) שכר מינימום + 6% מכל זכיה. 2) 10% מכל זכיה ללא שכר. 3) שכר גלובלי ברמה מינימלית 5500 ש"ח נטו. + העלאה אחת לכמה חודשים עד לרמה סבירה יותר. (העדפה אישית, נוחה עם פחות כאבי ראש). בכל האופציות יש לקחת בחשבון שווי שימוש ברכב. עדיף רכב מהחברה, כי אתה תיסע המון לבתי משפט, (אל תחשוב לרגע שלא). עם הרכב הפרטי זה לא משתלם כלל. ארוחות, אחרי שכתבת כתבי הגנה, ואחרי שתחתים אנשים בתצהירי עדות וכו', קרוב לוודאי שיהיו לך ימי עבוד מחוץ למשרד. קופה קטנה הנה חיונית ביותר. לא פחות מ - 500 ש"ח. אני חוזר ואומר לך, בנושא שאתה תטפל בו, יהיו לך המון שעות מחוץ למשרד. אם המראיין יגיד לך אחרת הוא ישקר אותך. האמן לי, אני עוסק בתחום דומה. הנך חייב להסדיר את עניין שעות העבודה כך שלא יפריעו לך בלימודים. לקחת בחשבון גם: ביטוח מנהלים / מבטחים. ולעתיד, נגיד אחרי שנה - קרן השתלמות. עתיד - מה הן האופציות שלך להתקדם בחברה אחרי שתקבל ת'תואר. האם את הסטאז' אתה יכול לעשות אצל העורך דין של החברה ? האם אתה תוגדר כמנהל ? אלו רק חלק ממה שאני מציע לך לבדוק. בברכה שרון

למעלה