מה השיר שלכם?

SadClown

New member
מה השיר שלכם?

זוכרים שפעם היינו פותחים שרשור שכל אחד כותב בו את השיר שהכי מתאים לו לתקופה שהוא נמצא בה? (נרהא לי שעדי התחילה עם זה?) אז הרבה זמןןן לא עשינו את זה. אז איזה שיר הכי מתאים לכם כרגע?
 

davidori

New member
אפשר להגיד ש..

פסק זמן / קרן פלס "אולי זה רק משבר קטן, וזה חולף." הלוואי..
 

Walk On Water

New member
הינך יפה- הפרוייקט של עידן רייכל

ולא, אני לא בחור.. בחורה, ודיי נשית אפילו פשוט נמצאת בתקופה פוסט-רומנטית.
 
תמיד נשאר אני\ דנידין

אני בתקופה די נחמדה...אין לי גם הרבה דאגות
 

חרא חרא

New member
שלי..

אני לאאאאא לאאא יכול לישון, לא יכול לישון בלעדיההההההה בית הבובות! השיר של כל התקופות!
 

count on me

New member
היא יודעת / נינט טייב

עוד יום יומיים זה משתנה....חח ואווו כמעט כולם שירי אהבה...חעחעחע
 

toty17

New member
אני לא בטוחה אם מישהו מכיר...

Rick Astley - Never Gonna Give You Up
 

SadClown

New member
אתה זורם אצלי בדם \ איה כורם

אתה זורם אצלי בדם אתה בתוך העצמות בלב ובשפתיים ובכל המקומות זה מתפשט אצלי בגוף לוקח מהנשימות כי אין מי שישווה לך. אתה מביט לי בעיניים ויושב לי בגרון אתה צועק אצלי באוזן מה נכון ולא נכון אתה בועט אצלי בבטן אתה רופא ומחלה כי אין מי שישווה לך. להשתעל ולירוק, להזיע אותך החוצה. כי לא נשאר מקום יותר בתוך הגוף שלי. צריך לחתוך אותי עמוק ולהוציא אותך החוצה. כי זה גדול עלי יותר מדי אפילו בשבילי. אני ניסיתי כבר לשכוח ורציתי לשחרר אבל לא היה בי כוח להמשיך ולשקר אתה זורם אצלי בדם אתה בתוך העצמות כי אין מי שישווה לך.
 

count on me

New member
טוב הינה כמה שירים יפים :

אני אוהב אותך ילדה - אתניקס אני אוהב אותך - יורם גאון חכי עוד רגע - סגיב כהן אם את אותי אוהבת - ניר רוזנבאום את יפה - שייגעצ שאני - הראל מיואל שיר אהבה למוזה - דנידין אני רץ - לפעמים אני מרגיש יותר מידי - איתך באהבה - אממ וכתבתי בשירשורים עוד...חחח
 

חרא חרא

New member
וואווו...

כמה שזה נכון :) השבת הזאת פשוט חרשתיי עם חברות שלי על השיר הזה!! "עכשיו גיליתי שאני אשםםםםםםםם אני חושב על זה ולא נושם רוצה לגעת בך ואת רחוקה רוצה לדעת שאת לא בוכה" וגם תשיר "גם המווותת בשבילי הוא רק עוד תחנה!!"
 
למעלה