מה השיקולים ל...

אטיוד5

Active member
מה השיקולים ל...

לוח חשמל מתחת או מעל לטיח? האם יש שיקולים למכסה אטום/שקוף חוץ מטעם וריח?

fireman

New member
אם יש לך אפשרות

מעל הטיח בלי שזה יפריע בצורה כלשהי, לדעתי זה עדיף, בעיקר בנוגע למודולריות ואפשרויות ההרחבה בעתיד.... לוח שקוע יצריך הריסה של קירות. לגבי מכסה, אני עשיתי שקוף כי אני אוהב את זה.... אם יש לזה יתרונות\חסרונות...קטונתי.

מאגר

New member
אם זה בתוך נישה סגורה עדיף על הטיח

אם זה בנישה פתוח עדיף מתחת לטיח

רשר

Well-known member
מנהל
לוח עה"ט או תה"ט

עובי הקיר: בקיר דק אין אפשרות להכניס את הלוח, מרחק לקיר ממול: במסדרון צר רצוי תה"ט למנוע הפרעה במעבר, דלת: כדי שמראה הלוח "יצא לנו מהעינים" דלת שקופה או אטומה: שקופה כדי לראות במבט אחד אם הכל בסדר, אטומה כדי לא לראות את הבלגן גם לוח עה"ט ניתן להגדיל רק במחיר יקר יותר (חציבה)

asher40

New member
לוח - תגובה

שלום לך , השיקולים שאני מיישם בשטח הם: 1.כמות הצנרת האמורה להכנס ללוח. 2.צפיפות עקב ריבוי מוליכים ומכך החלטה על צורך בלוח עמוק יותר. 3.צורך בהגדלה עתידית של הלוח. 4.דרישה ברורה של תוספת 20% עד 25% ללא קשר להגדלה מתוכננת. 5.לקיחה בחשבון מקום עבור תקשורת טלפוניה ,כבלים ,אזעקה. לאור שיקולים אלה עולות החלטות כמו: 1.תוספת שורת בלוקים או לחילופין בלוק 14 ,ללוח תה"ט. 2.רכישת מבנה לוח מודולרי,ללוח עה"ט. 3.רכישת לוח מודולרי עמוק יותר מסטנדרט,ללוח עה"ט. 4.בדיקת אפשרות לסגירת הנישה עם דלת לכל אורכה,ללוח עה"ט. ההחלטה מה לעשות ,היא אינדיבידואלית לכל מקום וצרכיו! בהצלחה , אשר.

cobby

New member
בעקרון עה"ט

בתנאי שהוא בתוך נישה ובכל מקרה מבנה הלוח רצוי שמראש יהיה עם 30% יותר מקום כרזרבה להגדלה עתידית ולהוספת רכיבים ככל שהלוח גדול יותר (בהתאם לאפשרויות המרום) הכל בו פחות צפוף ואז קל לתחזק אותו

למעלה