מה הקשר?

marron

New member
מה הקשר?

מי המפגר שהמציא שקראקר זה האקר רע? תחשבו על המילה CRACK, זה לא קשור בכלל להאקר קראקר הוא מי שפורץ סיסמאות ותוכנות ומי שמכין את כל הקרארים שמורידים מאתרי קראקים להגיד שקראקר זה האקר רע זה כמו להגיד שטבח זה סנדלר שבונה סירות(כרגע המצאתי את זה) תגידו לי שאני טועה, אבל לפני זה תחשבו קצת בהיגיון ותראו שאני צודק

N0

New member
האקרים!

האקרים של פעם, קראו להאקרים שהשתמשו בידע שלהם כדי לפרוץ למערכות קראקרים. אח``כ התקשורת הפכה את המושג האקר לקראקר, ואז קראקר הפך לאחד שמפצח תוכנות וסיסמאות. N0

N-A-P

New member
איך הגעתם בכלל???

איך הגעתם בכלל שקראקר זה האקר רע??? איך הגעתם לזה בכלל? קראקר זה בכלל זה שמפצח משחקים או תוכנות ובונה להם קראק שהתוכנה תעבוד בלי דיסק ובלי קבצים שונים שלא חייב כמו וידאו...

עוזי 2

New member
שתי גירסאות

הראשונה: Cracker = A person who cracks (into) something, mainly software, or computers. השניה, קצת יותר קיצונית ומצומצמת: Cracker = Criminal Hacker

mmm

New member
אז מה הקשר

יש אמנם שמפרידים את ``קרקר`` מהאקר, רוב אלה הקוראים לעמם האקרים לא מתייחסים אפילו לקרקרים כהאקרים רע.. אבל זה לא משנה כל אחד יפרש את זה לפי דעתו, m הוסיף את הודעת מנהל הפורום שלו. פורום האקרים והתגוננות!!!.

^T[N]T^

New member
crackers & hackers

תשמעו משהו! לפי דעתי המילה קראק היא על שם קראקרים לא להפך ולכן התאוריות שלכם קצת התבלבלו לפי דעת העיתון אינטרנט אחד קראקר זה באמת האקר רע והאקר זה אחד שמשתמש בידע שלו לעזרה לאחרים לדעתי חצי ממה שהעיתון אמר שם זה קישקוש אבל קחו לדוגמא את האנלייזר לאתר הכנסת הוא פרץ ותיקן חורים באבטחה לעומת מה שהוא עשה לארה``ב שזה לא היה בדיוק עזרה...:)

עוזי 2

New member
הרבה קראקרים רעים סוגרים חורי אבטחה

וזה לא בגלל טוב לב אלא כדי לבסס את הבלעדיות שלהם על המחשב/חשבון שנפרץ.

אלק

תעשו לי טובה היום כל אחד יכול להיות האקר וכל אחד הופך להיות אחד כזה משתי סיבות 1. להגן על המחשב שו 2. להרוס למי שמעצבן אותו את המחשב..... נוני

mmm

New member
למעשה צריך לברך...

את אותם הקראקרים על הפריצות שלהם, שאולי נעשו לרעה, אבל הם חסכו למשתמשי הקצה ולחברות מליארדי שקלים, שהיו נוצרים אם הפגמים לא היו מתגלים או מתגלים מאוחר מדי ע``י קראקר עם מחשבות שליטה על כל העולם שהחליט לנצל את אותו הבאג כדי להשתלט על ``אשלון`` ע``י שימוש בבאג של אחד המתכנתים שעובדים שם שנכנס לאתר סקס ולא ידע על הבאג.... BY mE

למעלה