מה הקשר שלי לפיג'מות?

Jen74

New member
מה הקשר שלי לפיג'מות?

אז קודם כל רציתי להגיד שלא ידעתי לאן לשרשר את ההודעה הזאת. וכן, אני חדשה כאן. והקשר שלי לפיג'מות הוא כזה: לפני קצת יותר משנה הלכתי עם ידיד שלי לצילומים של כמה פרקים של הסדרה. הזמינו אותו לעשות תפקידון בתור אלביס (הוא מופיע כאלביס בכל מיני אירועים ומקומות שונים). אז בכלל לא ידעתי מה זה הפיג'מות. בזמן שהידיד שלי מתלבש ומאפרים אותו באה מישהי מצוות ההפקה ושאלה אותי אם אני רוצה להצטלם לסצנה כי הם צריכים סטטיסט לאחד הקטעים. שמחתי על ההזדמנות ומיד נכנסתי לסט. מה אני אגיד לכם, חבל לכם על הזמן!!!!! עכשיו כל פעם מראים בשידורים חוזרים את הפרק שצילמו אותי והילדות שלי, שמטורפות על הסדרה משתגעות כשהן רואות את אמא שלהן בתוכנית האהובה עליהן
חברות שלהן כבר ביקשו ממני חתימה. אז איפה תראו אותי? בפרק של הטברנה של גרי, נדמה לי מהעונה השנייה, אני זאת הג'ינג'ית שקונה שם איזה המבורגר וכשאני יוצאת גרי צועק לי את השאלה "את יודעת במקרה לרקוד ריקודי בטן?" או משהו כזה
הידיד שלי הופיע בפרק שלהקת הפיג'מות רוצה להופיע בתוכנית באינטרנט ואז כל אחד מדמיין איך תהיה הפינה שלו ואילן מדמיין שהוא מראיין את אלביס פרסלי - שזה בעצם הידיד שלי. אחרי שהבנות שלי סיפרו לי קצת על הסדרה ישבתי לצפות בה פעם, ועוד פעם, עד שגם אני התמכרתי

RoieL

New member
ברוכה הבאה! אני בהלם../images/Emo12.gif

אני זוכר ת הפנים שלך. החבר שלך הופיע ב- "מארחים את האמן" או משהו כזה? עם "דונט איט דה אנימאלס"

adar cahlon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואיזה כיף לך, ככה פתאום ביקשו ממך להיות סטטיסטית
הלוואי עלי..

../images/Emo45.gif

שזה מחזק את העובדה שהגאונות שבסדרה זה שהיא מתאימה גם למבוגרים.. אם אתם שואלים אותי,רובה מתאים למבוגרים..

sz10

New member
אתה צודק...

לפעמים שאני רואה את התוכנית וההורים שלי נכנסים לחדר אז הם נשארים לראות את התוכנית עד הסוף...חחח

RoieL

New member
../images/Emo45.gif, ומאז הפרק..

24+ אמא שלי מכורה לסדרה

למעלה