מה הקשר ללשרשר פה?????

harmless

New member
מה הקשר ללשרשר פה?????

אלה היו נושאים שונים!!!!
עכשיו זה סתם מבלבל!!! לא הכל צריך לשרשר!!!

harmless

New member
חוץ מזה אם תשימי לב אלעד וסוזי

הם אלה שפתחו שירשורים חדשים!!!

ל ו ג י ת

New member
נראה לי שהיא התבלבלה קצת

וחוץ מזה אנחנו לא צריכים כאן יד חזקה ונוקשה אנחנו ילדים טובים

ל ו ג י ת

New member
../images/Emo58.gif

אההה היום ראיתי פרק יפהההההההההה
WHAT IF - איזה פרק ... הכי אהבתי שבסוף היא שואלת אותו אם הוא בסדר והוא עונה YE I JAST WONDERIND THE ROAD NOT TAKEN..... YET בכלל כל הפרק היה חמוד גם באד וארייט היו מצחיקים כמו תמיד

shipper heart

New member
סתם כי ...זה משגע אותי-

ye כותבים yeah jast כותבים just וזה לא היה wondering זה היה pondering

את פתחת שרשור, לא כתבת

אל מי את מדברת, ואח"כ עוד הגבת לעצמך... אני אמור להבין שאת מדברת לויקי

harmless

New member
נופ סורי ממש לא מאותגרת שיכלית

אבל יש לי הרבה תפקידים אחרים בין השאר אישתו לעתיד של דייויד
(לא נראה לי שמקבלים מאותגרים שיכלית למשפטים) לך לעומת זאת יש בעיות קשות בהבנה מסתבר...

אז כנרארה עבדו עלייך...

הם צריכים לעשות כזה קבלה של מישהו בשביל מקרה טוב, לראווה כזאת.. למזלך בחרו אותך...

harmless

New member
שקד זה שעשו את זה לך

לא אומר שעושים את זה לכולם! תשלים עם מר גורלך ותקבל את עתידך כעוזרת בית עם 70 חתולים. תסיים תיכון , תקבל ציונים כמו שלי ותדבר איתי אח"כ- אולי אני אצטרך עוזרת בית.

להזכירך, לא אני ניסיתי להתקבל

למשפטים, ומאחר ואת המאותגרת השכלית היחידה פה שהתקבלה, את בהחלט המקרה המאותגר הזוכה לשנה זו... אם אני אקבל ציונים כמו שלך, אפילו עוזרת בית למלונה של השכנים אני לא אהיה...

Nushi G

New member
הכל טוב:) הייתי לילה קודם בים...סתם

בהחלטה ספונטנית באחת עשרה וחצי בלילה החלטנו שבא לנו לישון בים, אז לקחנו שק"שים ונסענו.. היה נחמד:) החצופים האלה בהולמרק!!! חיכיתי לשידור חוזר של אי.אר בשתיים עשרה וחצי, ועכשיו אני פותחת ת'טלויזיה ורואה שהם הקדימו את זה בשעה!!! איזו חוצפה!

harmless

New member
חחחחחחח אסור לסמוך על הולמרק

דונלד גם חם עליהם רצח- הם הוציאו ספוילרים שהם לא היו אמורים להוציא ודפקו לו את כל ההפתעה!! והם שמרו על הספוילר הזה ממש טוב עד שהם פתחו את הפה! לישון בים בהחלט נשמע אחלה- משום מה זה גורם לי להתגעגע לימי התנועה שהיו בערך לפני איזה 10 שנים חח

למעלה