מה הקשר בין.....

מה הקשר בין.....

סתם משהו שאני(ז'בט) ושארון חשבנו לפתוח מזמן מה הקשר בין הפיג'מות ליוני בלוך ואל תגידו לנו "הוא מבצע את השיר של הפיג'מות ני ני ני ני בלה בלה בלה" כי אנחנו רוצות הכל! וכשאנחנו אומרות הכל אנחנו מתכוונות להכלללללללל, למשל: "שיאו בעונה השניה אילן הסו מושי מושלם כזה דומה ליוני המושי מושון מושמוש מושלם אעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחדאחדאחדפאקצה" ואם לא הבנתם אז אפרטים הכי הכי קטנים! תתפרעו (אל תתפרעו באמת. רק ליוב מותר להתפרע בקשר ליוני
)

go goldi

New member
יש לי משהו../images/Emo3.gif

באחד הפרקים (זה עם הטופו עם טופי, לא זוכרת שמות
) אילן מבקש מאוורר קטן לגיהנום- ליוני יש שיר בשם בדרך לגיהנום. (וזו דוגמא עד כמה הקשר שצריך להיות הכי קטן דפוק ולא קשור לחיים.)

3yuval3

New member
אמממ אוקיי...

לפיג'מות יש פינה ברדיו, יוני מושמע ברדיו, עודד שיחק בשיר שלנו, יוני הלחין את השיר פתיחה. הופיע עם מירי מסיקה, הם איתה בפסטיגל. נינט התארחה בפיג'מות, יוני התארח בהופעות של נינט. קובי ויוני שניהם נולדו באוגוסט. ליוני יש שיר "בחתונה של גרי" וכן, תרצו או לא, יוני הלחין להם את השיר "המסיבה של הפיג'מות" ואיך לא, יוני התארח כשחקן אורח בפיג'מות. עוד משהו- "לכי תאכלי חומוס באבו גוש.." יוני הפיק לאפרת גוש והלחין בדיסק שלה. אני אחשוב על עוד בהמשך היום/ אחרי שאני אשן

go goldi

New member
יובלי לקחת את זה קשה מדי../images/Emo12.gif

אבל מותר לך כי זה יוני

גרי 541

New member
../images/Emo207.gif יש משהו שלא הבנתי כול כך

ראיתי עכשיו את הפרק הלפני אחרון בעונה הראשונה של הפיג'מות, זה היה פרק עם היום הולדת של אילן והם מדמיינים מה יהיה איתם בעוד 10 שנים ועוד 20 שנה ובעוד 20 שנה מראים שקובי מת ובאותו זמן אילן קובי ועודד הם בערך באותה תקופה בני 24 זאות אומרת שבעוד 20 שנה הם יהיו בני 44 וקובי ימות בגיל 44 , אבל בפרק מה עודד אמר נאמר במפורש שלקובי יש עוד לפחות 80 שנה לחיות בסדרה כמובן. הבנתם? חחחחח

3yuval3

New member
אתה מודע לכך שניצלשת שירשור..

אשר היה אמור להיות מוקדש כל כולו ליוני? רק תשאל את חברי הפורום מה יכול לקרות עכשיו כשמחללים שירשור של יוני. מכתבי איום זה לא הסטייל שלי, אבל נו, נסתדר. [הודעה זו נכתבה בצחוק, אבל כן, תקנו מגני ברכיים, על כל פנים שאני לא אשלוט בעצמי]

יש לי יש לי

ליוני יש שיר שקוראים לו חמאה ובפרק נראה לי שלח לי מלאך או משהו כזה אז עודד וקובי מכינים סנדוויצ'ים ובטוח הם שמו בתוכם חמאה

porky169

New member
יש לי יש לי!../images/Emo134.gif

גם ליוני בלוך וגם לחברי הפיג'מותיש אוזניים!

למעלה