מה הקטע?

BiSSSS5000

New member
מה הקטע?

מה הקטע של רדמן לשים מישהו בשם DJ KOOL בפיזמון של השיר שלו? מה הוא לא מסוגל לצעוק בעצמו LETS GET DERTY? מה כל כך קשה? מה הוא רוצה לקדם את חברים שלו אז הוא שם בשיר LETS GET DERTY איזה טמבל שיצעק בשביל שהוא יתפרסם?
 

kodman

New member
חחחח ../images/Emo13.gif תגובה:

קודם כל זה Let´s Get Dirty - עם i. חוץ מזה ש DJ Kool הוא לא סתם אחד.. והוא לא צריך את לטס גט דירטי בשביל להתפרסם. הספיק לו סינגל אחד בשביל שכולם יכירו אותו - וזה כמובן: Let Me Clear My Throat ותאמת לא הייתי מתנגד להיות במסיבה שהוא מתקלט בה ולשמוע אותו צועק "In the Count to 3 i want everyone to make some m.f noise!!!!" או "if ya wanna party say ahh ahhh ahhhh" ראפר הוא כבר לא יהיה אבל הקול שלו מתאים ביותר בשביל לתת בראש בכל מסיבה או בכל שיר שצריך קצת צעקות
לפי דעתי צריך להביא אותו לאיזה מסיבה לעשות דואט של kool עם דון ליחה: קוואמי: "שאני אומר אכככ אתם אומרים ט-עים" (אכככ ט-עים) ואז kool מוציא קצת קולות של ליחה כמו שרק הוא יודע וצועק Let Me Clear My Throattttttttt!!!
kodman
 

babe10

New member
גוזל!! ../images/Emo8.gif

כמה שאתה יותר מגעיל ככה אני יותר אוהבת אותך!!! שרוט.
 

kodman

New member
אני? ../images/Emo8.gif ואם כבר old skool

הוא האולד סקול האמיתי! סתם תאמת הוא לא ממש אולד סקול אבל הוא תמיד אומר שהוא אולד סקול, מה שבטוח הוא יותר אולד סקול מטווופאק (חלקכם חושבים שטופאק זה אולד סקול
)
 

B-$ide

New member
מה ? 2פאק הוא לא אולד סקול?דחוף!!!!

למה ההתנשאות הזאת?לי אישית נורא נמאס מהאנשים פה שאוהבים להתנשא למרות שהידע שלהם די מצומצם.אז יש כאלה שלא מבינים כמוך בראפ ולא מבדילים בין אולד סקול להארדקור ולכל שאר המושגים שאנשים פה כ"כ מתגאים בזה שהם יודעים את הפירוש של המושגים האלו. אני אומר :כל אחד ישמע את מה שטוב לו, מה שעושה לו את זה ואין צורך להבין בראפ,זה שאתה אוהב ראפ זה לא אומר שאתה צריך להבין כל דבר הכי קטן ולדעת כל פרט,כי אז זה לא מבדיל אותך מטופאקיסטים או שפוטים של אמינם שמחפשים עליו כל פיסת מידע עד שזה ימאס...והמשמעות:אם תחפש על ראפ כל דבר וכל פיסת מידע במקום פשוט להקשיב לראפ...האהבה לדבר תעלם כמו שאהבה לטופאק תעלם לנערים כאן כשיגיעו לגיל 25 למשל. סורי קודמן שהוצאתי הכל עליך אני יודע שרק אמרת משפט קטן,אבל זה משו שהייתי חייב להוציא פשוט ואם לקחת אישית אז לא נורא.
 

kodman

New member
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד..

טופאק הוא לא אולד סקול - נקודה. גנגסטה ראפ? נגיד, אולד סקול? לא לא לא. ולא הבנתי בכלל מה אתה מנסה להגיד.
 

BiSSSS5000

New member
!!

קודמן: תודה אני עכשיו מוריד את השיר שאמרת נשאר עוד 20 דקות להוריד. ביסייד: מה אתה דפוק מה אתה רוצה יש לך בעיות מה עובר עליך?
 

B-$ide

New member
צחקתי בקשר לטופאק ..

איך זה שלא הבנת?לא הייתי ברור?
 

B-$ide

New member
הבהרה קטנה

צחקתי בקשר לטופאק...(אני מודע לזה שהוא לא אולד סקול) וכל הקטע שדיברתי עליו עם ההתנשאות וזה, אז זה היה כתגובה למשפט הקטן של קודמן שאמר שיש אנשים כאן שחושבים שטופאק הוא אולד סקול בסטייל מתנשא קצת לפי הבנתי. יום טוב
 
למעלה