מה הקטע?

../images/Emo39.gif לעצלניות....הנה הכתבה

סקר: ג'וליה רוברטס וג'ורג' קלוני הם היפים ביותר בעולם כך קבעו 700 מבקרים במוזיאון מאדאם טוסו בלונדון, אשר הכתירו בנוסף את ג'וני דפ לשחקן האהוב ביותר, את ויקטוריה ודיוויד בקהאם לזוג הנוצץ ביותר ואת פריס הילטון לכוכבת המיותרת על פני הפלנטה כוכבי הסרט "אושן 12" ג'ורג' קלוני וג'וליה רוברטס הם האנשים היפים ביותר על הפלנטה, כך קבעו 700 מבקרים במוזיאון מאדאם טוסו בלונדון. האם הטרייה דורגה בראש הרשימה של הנשים, מעל אנג'לינה ג'ולי וכוכבת "חברים" לשעבר ג'ניפר אניסטון, שדורגה במקום השלישי. קלוני האפיל על חבריו מ"אושן 12", ביניהם, בראד פיט, שדורג במקום השני ודיוויד בקהאם שהתמקם במקום השלישי. כל השערוריות האחרונות סביב הכדורגלן הבריטי לא הפריעו למשתתפי הסקר לדרג אותו גם במקום השני ברשימת הספורטאים האהובים ביותר. את המקום הראשון תפסה האלופה האולימפית קלי הולמס. קלוני ורוברטס הכי יפים על פני הפלנטה. מתוך "אושן 12" גם ג'וני דפ זכה להתייחסות מכובדת. כוכב "למצוא את ארץ לעולם לא" הוכתר כשחקן האהוב ביותר, כשאחריו ברשימה כוכב "הנוסע", טום קרוז, |הדגשד|וכוכב "שר הטבעות" אורלנדו בלום. בין הזוגות הנוצצים והאהובים, מבקרי מוזיאון השעווה הצביעו ברגליהם עבור הזוג המלכותי השני של בריטניה, הלא הם ויקטוריה ודיוויד בקהאם. השניים אף עקפו בסיבוב את בראד וג'ניפר אניסטון-פיט, הנאבקים לאחרונה בשמועות זדוניות על פרידה. אבי טיטמוס היא הכוכבת הכי מיותרת על הפלנטה, כשבעקבותיה פריס הילטון ומיטלטליה ורבקה לוס, המאהבת לשעבר של בקהאם. זאת בזמן שסיימון קוואל הוא הכי פחות אהוב, כשאחריו, שימו לב, בריטני ספירס וג'ניפר לופז.

../images/Emo39.gif ועוד קצרצר עליו...

אה...ובראד פיט וג'ניפר אניסטון נפרדו!!!!!
קטעים מוזרים
והנה על אורלנדו: יחסים במשבר: השמועות האחרונות אומרות שאורלנדו בלום, השחקן הבריטי, בן ה-27 ("שר הטבעות" ו"טרויה") נפרד מחברתו בת ה-21, השחקנית, קייט בוסוורת'. השניים התאהבו לאחר שנפגשו בינואר 2003 על הסט בפרסומת לגאפ. כזכור, לפני מספר חודשים פורסם כי השניים מתכננים להתחתן ביוני הקרוב בטקס שיתרחש בשני לוקיישנים שונים. הכלה המיועדת ידעה אז להראות בגאווה את הטבעת, העשויה פלטיניום ומעוטרת יהלומים בשווי 175 אלף פאונד, שניתנה לה במתנה. היום התמונה השתנתה מעט, או כפי שסיפר מקורב לשניים "קייט מרגישה לבד בלעדיו אז היא חשבה, שאולי הגיע הזמן להתמודד עם זה לתמיד".

הוו הלוואייי...

שהם נפרדו..
...נוווו נכון,אני יודעת שאני נשמעת מזה רעהה אבל...אני פשוט לא אוהבת את קייט...מה לעשות?
...כאילו אם אורלנדו היה מאושר איתה אז סבבה ואם כבר לא אז אני שמחה שהם נפרדו אם הם באמת נפרדו...למרות שאני לא הכי מאמינה שהם נפרדו...לא עד שאני אשמע ממקור מהימן(אורלנדו עצמו,או אפילו קייט)שהם נפרדו...

בראד וג'ן ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אוף. הם היו כ"כ יפים ביחד.

Piece of Wood

New member
אויש../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif

זה היה דיי צפוי אבל זה עדיין ממש חבל =[

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifנא קראי

את זה
[או הנוסטלגיות*.*] ומיכל, טודע על הכתובות. תוכלי להגיד לי מאיפה הן? כדי שאוכל לעלות למאמרים^^...

פרפר16

New member
אני הנצל"ש

עוד מעט אני לבית ספר לעשות את הבגרות בלשון ולהיפטר מזה לעולמי עד אז תאחלו לי בהצלחה

פרפר16

New member
../images/Emo3.gifתודה הלך לי די טוב../images/Emo13.gif

אני רק שמחה להיפטר מלשון

למעלה