מה הקטע של רודני????

Raz muska

New member
מה הקטע של רודני????

די,עבר זמנו הוא זקן והוא מסריח. הרבה היו רוצים להיות ברמה שלו אבל תתפלאו.. אני לא!!! מה זה שווה שאתה כבר יודע הכל??? אין לך כבר מה לילמוד,וחוץ מזה מה אתם משחקים אותה מבינים בפרו´ס אתם מכירים איזה 10 חושבים אתם מבינם. רודני הוא זקן ,תתעוררו!!! די לתפוס ממנו גם עם הוא המציא הכל וגם עם סקט זה בזכותו הוא זקן חאלס!!!!!

the boy

New member
אז מה!!!

עד כמה זקן הוא זה בכלל לא משנה העיקר שהוא טוב ועושה פעלולים טובים עם הסקייטבורד! ואין עוד הרבה כמוהו!!!!!!!

DeadFish

New member
אני לא מבין מה כל הויכוח על רודני

הוא סקייטר טוב המציא את האולי את הקיפליפ ועוד המון תרגילים... ומגיע לו קרדיט על מה שהוא עשה בעולם הסקייטבורד יכול להיות שאנשים חושבים שפריסטייל זה "זבל" אבל... זו זכותם, רודני סקייטר מעולה אבל יש עוד המוווווון אחרים אני אומר כל אחד והסגנון שלו... אנשים יכולים לאהוב אותו ואנשים יכולים לא... יש כאן אנשים שמסכימים?

braker

New member
רודני

הוא סקייטר מצוין, אבל היום יש יותר טובים ממנו. (והוא לא המציא את האולי)

odin02

New member
רז - לא משנה כמה אדם זקן הוא עדיין

יכול להיות סקייטר ענק- זה כמו אלה ששומעים מוזיקה רק בגלל שהיא יצאה באותו שבוע אתה יודע מה?! זיין אני אשמע פינק פלויד אפילו שזה יוצר לפני 20 שנה +- אותו דבר רודני סקייטר ענק ומגיע לו כבוד אם אתה לא אוהב אותו אל תוריד סרטים שלו! דרך אגב אני לא רוצה להתערב בריב בינך לבין אלנתן אבל אל תקלל חברים שלו,כי אני אחד מהם! ואם אתה שונא את כל החברים שלו אז אל תהיה נחמד עליי בגן סקאר כי אני אחד מהם!

xflil

New member
בדיוק

גם ג´ימי הנדריקס מת בשנות השישים, הוא עדיין הנגן גיטרה הכי טוב בעולם לא? כן!

xflil

New member
אני אומר שזה לא משנה!

יואווווו דיי הבנת הנקרא ראבק ערס!!!!

xflil

New member
אני אומר שזה לא משנה!

יואווווו דייייי הבנת הנקרא ראבק ערס!!!!

valelly

New member
ואללה........

ואללה נתן אתה אחלה גבר... חוץ מזה רז אני כבר מצאתי לי מקום שהו לדעתי פי-שניים מגן-סאקר ואני ודן נוסעים שם כל הזמן. אתה יודע מה אתה מרויח מזה שאתה כל הזמן מקלל?אין לך חברים... לפחות לי יש חברים שתוכל לקלל אותם אני לא יכול לקלל אותך. נתן אתה אחלה גבר.......................

shifty

New member
אלנה. אני יודע איפה המקום הזה

ואני יגיד לרז. זין עליך !!

valelly

New member
באמת???????????

בו ניתערב שאתה לא יודע איפה זה.אולי אתה יודע בערך איפה זה(אולי אתה עומר?). חוץ מזה זה לא אני שרוצה לריב,אתה יכול לבדוק את כל ההודעות שלי ולראות שלא קיללתי פעם אחת... אבל רז הזה כל הזמן מקלל

Raz muska

New member
אתה ממש עילג

מה זה "הו"?????? ומה זה המשפט האחרון הלא ברור הזה??? אתה תקלל חברים שלי אני לא יקלל אותך?? מה זה ???תלמד לכתוב ימפגר!!! ואני חוזר ואומר היית מת לרבע מהחברים שלי, יאפס.

valelly

New member
אני מכיר מהמסורתי!

אני מכיר אנשים מהמסורתי והם אמרו לי שאין לך חברים! חוץ מזה אם רציתה לדעת אז קיללת את נתן.

shifty

New member
סתום יחתכית צוציק עוד תחטוף מכות

בגן סאקר. שניכם.

rodney

New member
FOOL!!!!!!!!!

תגיד לי אתה מטומטם???? מה זה המשפט הזה? ואני מצטט :"די לתפוס ממנו גם עם הוא המציא הכל וגם עם סקט זה בזכותו הוא זקן חאלס" זה שהוא זקן זה נכון אבל גם טוני הוק זקן וזה לא מפריע לו.. רודני ממשיך להוציא סרטים חדשים יותר מכל סקייטר אחר .. ובכל אחד מהם הוא מביא דברים חדשים..תכל´ס לי משעמם לראות סרט שלם של סקייטרים שלא מחדשים כלום .. ובסרטים שהוא מופיע אני נהנה מכל רגע... ולזה שאמר שהוא לא היחיד שעושה את הדברים האלה: נכון יש גם אחרים שעושים את התרגילים שלו וזה הרי ברור...אבל הוא המציא ועדיין יש מלא תרגילים שלא ראיתי אף אחד עושה ואפשר להגיד שראיתי דיי הרבה... אני לא מבקש ממך להעריץ אותו .. רק לכבד..

alexkagn

New member
רודני מולן

מה זה השטויות האלו על כמה שהוא זקן ודפוק כי הוא משלב פריסטייל ?! הוא סה"כ בן 32 (לפי הפרופיל שלו בטוני הוק). אפשר לחשוב. ובסרטים בטוני הוק, ובכלל, אם לא שמתם לב רואים אותו עושה יפה יפה סליידים ודברים שהם לא אולדסקול. פריסטייל זה גם לא רע, אבל הוא ממש מעולה גם בסטריט רגיל. אני בטוח שהוא לא יתקשה לנצח אחרים בתחרויות מקצועיות. הוא עדיין מתחרה ? דרך אגב, באיזה סרטים משתתף מייק ואללי ??? אני רוצה להוריד. אהבתי את הקטע שהוא מביא מכות ל-4 אנשים ב- CKY3 .

למעלה