מה הקטע של הספוילרים בפרומו?

אני חייבת להיות כנה ולהודות...

שפשוט הרצתי ביסמקס חלק גדול מהמשימה הראשונה של הזיהוי. זה היה טרחני, משעמם ולא הוגן- קודם כל, צריך לתת לכולם מנה זהה. למשל דוגמא- אני מכירה ומכינה פאי רועים, זאת מנה מ-א-ו-ד מוכרת ולכן בלי לטעום אפילו זיהיתי את כל הרכיבים שנית רושפלד עיצבן אותי ברמות עם ה- "האם אתה בטוח!?" שנית למה בצוות האחרון היו 3 על אותה מנה? לא הוגן, כי אחד בעצם זוכה מן ההפקר. במנה של הפאברזה- מאוד נהנתי לצפות. למרות שדיי ציפיתי לראות את אבי שם- ואוו זה בטח היה משעשע! סימה פשוט עפה על עצמה המון בפרק! אבל אני דווקא רואה את זה בתור דבר חיובי, הלוואי שזה מה שייתן לה יותר אומץ להיות יותר נועזת ומקורית בבישול שלה לגבי השיפוט- אני דווקא מסכימה שהעיקר זה הכנת הביצה. הרי זה האתגר האמיתי של המנה, קרם פטייסר, סורבה ופירות מגישים בכל מסעדה. אנשים באים למול ים בשביל הייחוד הזה והשאוו של שבירת הביצה נכון, לטעם צריך להיות מרכיב משמעותי! אבל מסנן ראשון זה האם הכנת את הביצה פחות או יותר באופן שניתן יהיה "לשבור אותה". זוהר מקסים, אבל ביננו, הוא היה צריך ללכת מזמן לדעתי... הוא לא ברמה של מאסטר שף. וההצעה של רושפלד הייתה לא במקום, זה מסוג הדברים שאפשר לסגור אח"כ בפרטיות ולא מכול כל ייתר המתמודדים שרובם הולכים להיות מודחים לקראת הגמר, ולא לקבל הצעה דומה ממנו. אוווף... כבר נמאס עליי התפקיד הזה של קטגורית העונה... אבל מה לעשות אני חייבת לומר את כל מה שמפריע לי, תמיד! תשאלו את בעלי...

n o g a m o o n

New member
☺ אל תדאגי

את לא לבד ☺ אני מחזקת אותך ומשתתפת בקיטורייך.☺ לא מובנת לי ההתרגשות מזוהר, אולי בגלל שאני רואה בחיי היומיום זקנים כמוהו שעושים כמוהו וצלולים יותר ממנו. הוא ממש לא התאים לשלבים האלו. אי אפשר שישכח ששם את החלב על האש וייעזר באחרים כדי לסיים משימות. הוא נראה אבוד ומבולבל. כל ה"וידויים" תוך כדי הכנת המנות נראית לי לא לעניין, תנו להם להכין את המנה. הדיבורים מוציאים מריכוז. ועמנואל בהחלט

משימה מדהימה, רק לא קשורה להבנה בבישול

משימת הביצה קשורה בדיוק פירוטכני שנרכש במשך זמן רב. אין לי ספק שהשף (רושפלד: "פרי טיפוחיי למשך תקופה מסויימת". חה חה) שעשה את שלושת הביצים התאמן על כמה מאות ביצים עד שהגיעה לתוצאה שהוצגה בפני המתמודדים, אז מה בדיוק רוצים מהם? שיציגו ביצה ראשונה יפה? אבל בלי כל קשר למשימה הנוכחית, ועם כל הרספקט לסבא זוהר, הפרידה ממנו היתה צודקת. גם המנות הקודמות שלו לא היו אי-אי-אי, והוא שרד בזכות הסיפור שלו (שהוא אכן מדהים). ועוד הערה: לאחר כל תכנית, מתחשק לי לבשל בבית מנה אותה ראיתי בתכנית. את ביצת המה-שמו? ממש לא מתחשק לי לעשות, בוודאי לא כשאני צריך לעשות לפני כן קניה באייס-קנה-ובנה. שבת שלום לכולם.

Haad Yao

New member
לא ציפו מהם להציג את הביצה הראשונה

מושלמת. רק שתהיה איזושהי ביצה. עם זאת, ברור שמדובר במשימה סדיסטית לגמרי.

מסכימה לדברייך :)

גם לי לשם שינוי לא התחשק להכין את המנה- כי תכלס הביצים האלו לא אכילות - אלא אם אתה מעוניין שרמות הסוכר שלך ינסקו לשמיים... אבל אני חייבת לציין שמנה יפהפייה כמו טרם ראיתי :)

Haad Yao

New member
ולא כולל את המנות האחרות

כי קשה לי לדמיין מישהו שיגיע למול ים ויזמין ביצת פברז'ה עם מי ברז... בטח אחרי התוכנית יהיו מבקרים רבים שיגיעו בעקבות הביצים וישאירו מאות רבות של שקלים בקופת המסעדה.

peporain

New member
אני דווקא כן הרגשתי אתגר

מסקרן אותי לנסות משהו שלא עשיתי אף פעם... מה שכן, ממש לא בר ביצוע בתחומי המטבח הביתי

boazt25

New member
עמנואל נהדר

לדעתי מעבר לכישרון שלו, ההכשרה שלו כטייס חיל אוויר (איני יודע אם היה טייס קרב או מסוקים או תובלה) רק תורמת לו לתוכנית. טייסים הוכשרו להתמוד עם מצבי לחץ ולאלתר פתרונות במהירות. הקוארדינציה, או מיומנות הכפיים שלו רק מסייעת לו. עובדה הוא היחיד שהצליח להכין ביצה מושלמת.

ומה שאני הכי אוהבת בעמנואל-

הוא עם ראש פתוח. לא מפחד לנסות ולהעיז. בהתחלה חשבתי שהוא בכלל לא יכנס לנבחרת, אח"כ הייתי בטוחה שהוא יעוף מהר מאוד... אבל הוא מדהים, כל פרק הוא עוקף את כל המתמודדים האחרים בסיבוב :) המנו שלו מקוריות והוא לא מפחד להעז דברים לא מוכרים וללכת עם הלב מקווה מאוד לראות אותו בגמר! נכון לעכשיו 3 הראויים לגמר מבחינתי הם- עמנואל, גילי ואליהב

מה שאני הכי אוהבת בעמנואל-

הוא עם ראש פתוח. לא מפחד לנסות ולהעיז. בהתחלה חשבתי שהוא בכלל לא יכנס לנבחרת, אח"כ הייתי בטוחה שהוא יעוף מהר מאוד... אבל הוא מדהים, כל פרק הוא עוקף את כל המתמודדים האחרים בסיבוב :) המנו שלו מקוריות והוא לא מפחד להעז דברים לא מוכרים וללכת עם הלב מקווה מאוד לראות אותו בגמר! נכון לעכשיו 3 הראויים לגמר מבחינתי הם- עמנואל, גילי ואליהב

למעלה