מה הקטע של אתר rest?

מה הקטע של אתר rest?

ביקורות שליליות נמחקות על ימין ועל שמאל (לא בכל המסעדות אבל בחלק נכבד מהן). לא היה עדיף שילמדו מהביקורות השליליות ויטפלו במה שטעון שיפור במקום להתעלם? באתר 2eat זה יותר גרוע כי מלכתחילה הם לא מאשרים ביקורות גרועות. נראה שרק כאן אפשר לשמוע ביקורות כנות...

ואם כבר אני פה

אביא לכאן את הביקורות שנמחקו/לא פורסמו באתרים הנ"ל (ונכתבו בשפה נאותה לחלוטין): מסעדת מזה באחד העם בת"א, מסעדה קטנה וביתית שמתפארת בהיות מותאמת לחולי צליאק ומאפשרת מבחר מנות נטולות גלוטן. הגענו למסעדה 5 חברים צליאקים והזמנו. המנות היו סתמיות עד לא טעימות (אחד הבנים לא סיים אפילו חצי למרות שהיה מורעב), השירות היה חובבני והמלצר היה אנטיפת, דיבר אלינו לא יפה ונתן לנו את ההרגשה שאנחנו מציקים לו (אנחנו רגילים לתחושה הזאת בתור צליאקים כי יש לנו תמיד המון שאלות במסעדות אבל במסעדה שמתיימרת להיות ידידותית לצליאקים...). כל זה עוד זניח, מהר מאוד 3 מתוך חמשת החברים חשו כאבים מוכרים שמעידים שצרכנו כנראה גלוטן. אחת החברות ניסתה להציץ למטבח וראתה שמדובר במטבח קטן שסביר להניח שאין בו שני תנורים וההנחה שלנו היא שלא מתקיימת הפרדה בין המנות נטולות הגלוטן לאלו הרגילות, שכל מי שמבין קצת במחלה הזאת יודע שזה אומר שהמנות לא באמת נטולות גלוטן. אנחנו כבר לא נחזור ורוצים להזהיר צליאקים נוספים, אבל באתר לא נותנים לנו. מסעדת אספרסו בר בגן העיר בראשל"צ: מקום מקסים שמאוד אהבתי, אבל הביקור האחרון גרם לי ולחבריי לאכזבה גדולה. השירות היה איטי וחובבני, חיכינו 20 דקות שיקחו מאיתנו הזמנה ועוד חצי שעה לשתיה (קולה וכדומה). כששאלנו את המלצרית מה קורה עם השתיה נענינו ב"מייד" והיא עצמה שבה לנהל שיחה ערה עם מלצרית אחרת. המנות הגיעו גם באיחור ומה שהיה אמור להיות חם היה קר, מה שמעיד שהמנות "חיכו" למלצרית שתבוא לקחת אותן. גם הם גובים על אבטחה עם אפשרות לבקש להוריד מהחשבון, אבל שיטת ה"מצליח" הזאת לא מוצאת חן בעיני. עוד דרך לנסות להרוויח על גב הסועדים. וביקורת טובה לסיום: כחובבת סושי ונטולת אמצעים אני אוכלת לא מעט בריבר נודלס בר בר"ג ולוקחת TAKE AWAY, סושי טעים ולא יקר, הקומבינציות מגוונות ובניגוד למסעדות פלצניות אחרות באזור אין להם הגבלה על סכום משלוח (כבר יצא לי להזמין משלוח ב-40 ש"ח). השירות מצויין, המלצריות סבלניות ובפעמים שחל עיכוב דאגו לפיצוי אם בצורת שתיה או בצורת קינוח. באחת הפעמים שישבתי שם הסברתי על הצליאק והמלצרית הייתה מקסימה בצורה לא רגילה, בדקה כל דבר (כולל דברים שאני לא חשבתי עליהן). היא כמובן קיבלה טיפ סופר נדיב.

beeyourself

New member
השירות במזה (mezze)

אכן מאכזב ועצבני משהו. גם אני כבר לא אחזור לשם.

גסטרו

New member
תודה ואני מקווה שכחובבת סושי את

יודעת שברוטב סויה יש גלוטן (כמה חבל ).

אכן חבל

אבל למרבה המזל אני שונאת רוטב סויה בצורתו הגולמית ומעדיפה את הסושי שלי עם וואסבי וג'ינג'ר. מה שלא מעט צליאקים עושים זה לקחת איתם למסעדה רוטב סויה נ"ג.

Merav B R

New member
נראה לי שבכל חנות טבע (כדוגמאת

עדן) שמוכרים בה מבחר מוצרים ללא גלוטן ניתן להשיג... ושל אסם זה בכלל על בסיס סויה או "בטעם סויה"?

S i g u r R o s

New member
בוקר טוב אליהו[ית]

התעוררת מתרדמתך?
אתר REST הינו אתר פרסומי המקדם ומשווק מסעדות תרומת תשלום. האתר אינו מתיימר להיות אתר ביקורות אובייקטיבי אלא אתר המאחסן כ"בית" את אתריהן של המסעדות המפורסמות בו. פועל יוצא הוא שביקורות שמציגות את המסעדות באור שלילי זוכות למחיקה. כמה פשוט. עצתי לך ולכל השאר - אל תקראו את הבקורות הכתובות שם [ובכל אתר פרסומי אחר].הן מיותרות ולא רלבנטיות.

לפי מה שראיתי

זה תלוי במסעדות. יש מסעדות שמשאירות את כל הביקורות גם השליליות שבינהן (הסוהו ודיקסי למשל). גם לגבי מסעדות אחרות אוכל לספר כשבאתי לכתוב ביקורת ראיתי לא אחת תגובות בשם בעל המסעדה שמבקשות מהמתלוננים להתקשר אליהם כדי שיוכלו לטפל בתלונות. אולי אלו המסעדות שלא מוכנות לשלם לREST...

החתולית

New member
פרסמו ביקורת איומה שלי על קולומבוס

בעקבות החוויה שלנו שם בשישי האחרון. האמת היא, שהייתי בטוחה שלא יפרסמו, אבל הם דווקא כן :) עכשיו נראה אם המכתב שכתבתי לקולומבוס יזכה להתייחסות בכלל.

Merav B R

New member
אני משתמשת ברסט ובדומיו רק לקבל

פרטים על מיקום המסעדה ועל התפריט.

S i g u r R o s

New member
אותו כנ"ל

REST ודומיו הם לוחות אינפורמטיביים ותו לא. נכנסת, ראית מחירים, צילומים נאים, הצעות מפתות ו....זהו.

r a v i t 6 6

New member
גם לי היה קטע דומה עם REST

היה לי ביקור מאכזב ב"טאבולה" והם מחקו את הביקורת שלי תוך 24 שעות. זו היתה הפעם הראשונה שלמדתי שהביקורות שם מכורות מראש. דרך אגב, זה לא ממש נכון שהאתר מתפקד רק כאתר פרסומי. אני ממש חושבת שיש שם הטעיה כי יש מסעדות שכן מפורסמים עליהן ביקורות שליליות (כנסו למשל ל"קפה עלמה" בזכרון ותראו..) אחרי פסילת הביקורת שלי לא נותר לי אלא להסיק שמדובר במחיקת ביקורות שליליות בהקשר של מסעדות ששילמו על כך מראש. גם "ביקורת המסעדות" שם היא מגמתית. אני כתבתי מכתב להנהלת האתר (שלא זכה לתגובה) ופניתי גם למועצה להגנת הצרכן. אני מקווה שהם יעשו משהו בנידון כי את ואני בטח לא הראשונות ולא האחרונות שנפלו בפח הזה וחבל..

למעלה