מה הקטע שלכם?

spiralll

New member
מה הקטע שלכם?

היי לכולם, מה המצב? אני די חדשה כאן והכל ושמעתי שנפתח פורום לסידרה הכי טובה בטלוויזיה "הכי גאים שיש" וכמובן שאני צופה קבועה אז החלטתי להיכנס. עכשיו, אני ממש לא מבינה מה הקטע שלכם אנשים, מה זאת ההערצה של בראיין? אוקיי אולי יש לו גוף אבל הוא פשוט מניאק לא נורמלי ויש לו פנים מכוערות והוא סתם בן אדם כזה מתוסבך והכל ופשוט נראה שהוא מנסה תמיד לשחק אותה אז בקיצור אני לא סובלת אותו, אבל טוב נו שכל אחד יחשוב מה שהוא ירצה,אני ממש מתה על אמט הוא כזה מתוק וממי אצלו שהכל הולך חלק ופשוט ואין את כל הבולשיט מסביב ואני משוט מתה עליו!! טוב ביי

רינת4

New member
אז לדעתי, את

ממש לא מבינה את הקטע של בריאן, אם זה מה שאת חושבת עליו. איך אפשר לא לאהוב את הממי הזה??? נראה לי את צריכה לקרוא את הכתבה שלי, ואז אולי תביני אותו יותר טוב... כדאי לך-תלכי לאתר www.qaf.2ya.co.il ולכי שם ל"מאמרים וכתבות", ותקראי את הכתבה "בריאן קיני-על שולחן הניתוחים". אולי אז תחשבי אחרת. תקראי, ותגידי לי אם משהו השתנה...

אוקיי

ראיתי בחיים שלי פעם אחת את התוכנית (הפרק שהיה היום). אוקיי אמט אוחץ´ בטירוף (נשי למי שלא ביקא במושגים...) בריאן איכשהו חמוד עם שיער מגעיל בצורה לא נורמלית

miss magenta

New member
לבריאן יש שיער יפה בטירוף...

פשוט בא לי להעביר לו יד על הראש...ועוד כמה דברים ( :

את משוגעת?????

יש לו שיער חום חלק ומבריק(אני עוד אעשה לו פרסומת) שבא לך להעביר לו יד על הראש כמו ש-miss nagenta אמרה ובמיוחד על כמה דברים אחרים.....

שניש

New member
איך אפשר לא לאהוב את בראין??

הוא בן אדם מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל מילה נוספת מיותרת. שניש

רינת4

New member
מה את מדברת???

יש לו את השיער הכי מושלם בעולם! ואיזו תספורת שהוא לא עושה יפה לו. גם אם הוא לא יסתרק שבוע!

miss magenta

New member
אההההה!!!!

איך אפשר להישאר אדישים לתמונה כזאת?????? בריאן שולט...

אני17

New member
איזה תמונות מדהימות!!!!

כל פעם שאני רואה תמונה של החתיך שלי אני פשוט נמסההההה....

למעלה