מה הקטע שלך, Jimmyboy?

michal03

New member
מה הקטע שלך, Jimmyboy?

לא ממש קלטתי מה הקטע שלך. כאילו פתאום בא לך לרדת על כל הבנות פה בפורום שאוהבות את רן(כולל אותי)? אולי תסתכל איך אתה נראה, יותר טוב? אני ממש לא בקטע להעליב אותך או משהו, אבל בכל זאת, לכלכת עליי. אם אני רוצה להתלהב מרן, זה לא ממש אמור להזיז לך. אני יודעת טוב מאוד איך אני נראת כשאני כותבת "שיואו איזה מהמם רן...", אבל זה מה שאני באמת חושבת. הוא שחקן טוב וגם נראה טוב. אגב , הפרק של מוצא"ש... חבל"ז!... סדרה ממש טובה!

JimmyBoy

New member
הקטע שלי:

שאתן עוסקות בתפל ולא בעיקר!!! יש לכם תפיסה מעוותת ואתן מעדיפות להעריץ אדם, ויסלח לי יצר ההערצה שלך, שולי לחלוטין. תתמקדו בעיקר! הילד שמשחק את יותם היה טוב יותר ממנו במשחק (בקטעים מסוימים לא משהו, אבל בסך הכל שחקן לא רע) והתעלמתם ממנו לגמרי! ההורים שלהם שיחקו פשוט נהדר והעלילה הייתה מרתקת - ואף אחד מכם לא התמקד בזה! במקום זה אתן העדפתן לעשות ביד מול התמונה שלו - לא עדיף שיקימו כבר שני פורומים - רן בכור ומיי פירסט סוני??? אני כל כך התרשמתי מהעלילה שאני הולך לקרוא את הספר. ולכן זה בא והולך - אם הרן בכור הזה (וניסיתי להבין מה אתן מוצאות בו - לא הצלחתי) ישחק בסדרה אחרת "מיי פירסט סוני" לא יזיז לכן יותר. לא התעמקתן בסדרה עצמה. חבל. הפסד שלכן.

בנאדם אתה כמעט ממש צודק

אתה צודק ממש צודק... אבל אני פה לא רק בגלל רן תאמין לי .. אני חכירה אותו אישית ואני לא צריכה לדבר עליו כי אני יכולה פשוט לדבר איתו (אם יוצא...) ... אני מאוד מאוד אוהבת את השחקנית דפנה רכטר שמשחקת את אלמה אני חושבת שהיא שחקנית נהדרת ויש לה ממש כישרון והיא עושה את התפקיד הכי טוב שאפשר .. היא גם שחקנית מעולה והיא גם יפה! וגם לירון זייד שמשחק את יותם הוא שחקן לא פחות נהדר , הוא משחק טוב מאוד והוא מאוד כישרוני לגילו הצעיר (למרות שהוא בגילי) ...אבל עם כל זאת אני גם חושבת שרן שחקן מעולה והוא גם מאוד יפה ומיוחד ויודע לשחק פשוט מ-צ-ו-י-ן אבל אני מעריכה את כל השחקנים באותה מידה ... כמעט את כולם... וכולן מעולים והסדרה ממש יפה והיא הכי הכי שיש .. זאת פשוט סדרה גדולה מהחיים . אני מתה מתה אבל מ-ת-ה על מיי פירסט סוני! אז תמשיך בעניינך אבל עזוב זה לא יעזור שתציק למעריצות... ביי ביי אוהבת את כולכם זוהר...

למעלה