מה הקטע שלי..

אבישגי25

New member
מה הקטע שלי..

לתת את הלב ולהיפגע כל פעם מחדש? מוכר לכם?

מוכר...

זה אומר שבקרבך יש לב פועם שרוצה רק לתת, נתבי את זה לכיוון חיובי, שימלא אותך

מוכר מקרוב

לדאבוני זה מוכר לי מקרוב מאוד. לתת ולתת ולתת בלי לקבל תמורה בחזרה וכמובן בסוף להפגע!!!!! אנחנו צריכות ללמוד להתחיל לעבוד עם הראש ולא עם הרגש אולי ככה נפסיק להפגע!

נריה222

New member
Who needs a heart when a heart can be broken

זה ציצוט של איזה שיר.. המילים חזקות

מוכר מוכר

אני אומר לתת את הלב זה דבר טוב שלא צריך לשנות להפגע זה לא טוב אבל לפעמים אין מה לעשות נפגעים יש רק לקוות לטוב ולצפות למיוחל/ת ותזכרי שאנחנו איתך לאורך כל הדרך

צרת רבים...

אם זה מה שמנחם אותך אני יכולה לפרוס לך עוד הרבה צרות שלי..... אבל משהוא קטן וחשוב: אם לא לוקחים סיכון אין סיכוי..... בתקווה שמתי שהוא הסיכון השתלם לכולנו!!!!

לא דתי

אבל קורא כאן מדי פעם יש איזו קלישאה שאומרת " עדיף לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב בכלל" אז נכון שהלב עושה "פליק פלאק" לאחור ומרגישים סיחרור בנפילות אבל כדי למצוא מלך תצטרכי לבדוק די הרבה נסיכים ואולי אפילו צפרדעים

אפרת2611

New member
מוכר בהחלט,אבל...

אל תדאגי,אני בטוחה שאת האהבה הבאמת אמיתית שלך את שומרת.אז אל תתבאסי.חוצמזה,שקשר הבא,קחי אותו בסבבה ותחליטי שאת נהנית בו,יוצאת ומבלה וזורמת,והכי חשוב:נהנת!!!אם צריך להיות פה קשר רציני אז יהיה וזה יבוא עם הזמן. בהצלחה יקירה!

לי0712

New member
לצערי אין ברירה אחרת

צריך להשיל את השכבות המגינות על ליבנו ולהעז לאהוב ולהיות נאהבים ובו זמנית חשופים לפגיעה.....בלי סיכון אין סיכוי

לב שבור

הוא לב שלם. ילדונת, לב שבור מביא איתו שיעור. ובמקום לקחת אותו וללמוד את נועלת את עצמך מאחורי מנעול ובריח. וכשתגיע ההזדמנות להיות מחובקת את תברחי. לב שבור יודע לשמור על עצמו ולהגן עליו. הוא זוכר את רעש ההתרסקות ואת כאב הרסיסים והופך את הזכרון לקו הגנה הוא זהיר יותר. הוא כבר יודע מה הוא רוצה שם במקום הזה שנקרא אהבה. עדיף לב שבור מאשר לב סגור. יש בך אהבה והיא תנצח אם רק תחזירי לה את הכנפיים ותתני לה לעוף מעל הפחד. יש רגעים שמגיע הזמן לסגור ולהמשיך הלאה. בדרך אל אופק ההזדמנויות. ומבטיחה לך שההזדמנויות יהיו שם. ברגע שתפתחי את הלב לאהבה.

למעלה