מה הקטע שהם פעם אחת בלונדינים...ו..

SpiderBoy M

New member
מה הקטע שהם פעם אחת בלונדינים...ו..

ופעם אחרת השיער שלהם הצבע שחור??????????

Prophet

New member
הקטע הוא

שיש שבט מסוים (סאיינס) אשר יש לו היסטוריה ארוכה ואני לא יכתוב אותו, עכשיו לשבט הזה יש כוח עצום וכשהכוח הזה גודל + הם עצבניים הם הופכים לדרגה שנקראת סופר סאייאן ונהיה להם שיער בלונד והשרירים שלהם מתחזקים... חוץ מזה יש עוד רמות כאשר הם חזקים יותר ויותר עצבניים סה"כ יש סופר סאייאן 1-4 לכל רמה יש מראה יחודי שלה למשל לסופר סאייאן 3 יש שיער יותר ארוך ובלונדיני ולסופר סאייאן 4 יש שיער שחור ועיניים אדומות ואני לא יכתוב את כולם כאן...

SpiderBoy M

New member
תודה............אני לא רוצה להשמע..

"חנון" אבל אתם לא חושבים שהסדרה אלימה מידי...שמושדרת בערוץ הילדים... אחי בן ה-5 רואה את הסדרה וכל יום מת שם מישהו ולדעתי היא לא מתאימה לילדים בגילו........

Goggle Girl

New member
תראה, אנשים חושבים...

שזה שזה מצוייר זה לילדים. האמת היא שדרגון בול היא בכלל לא לילדים מהסיבות שמנית, וגם בגלל שיש שם עוד כול מני דברים. לדוגמא, בדרגון בלו (העונה שמלפני דרגןו בול זי) בולמה, בשביל לקבל מקאמה סנין את הדרגןו בול זלו, הראה לו את הפופיק על ידי הרמת השמלה שלה. והיא לא לבשה תחתונים. יש סדרות אנימה שהן הרבה דברים, אבל בכלל לא לילדים. מה לעשות שאנשים לא מתגברים על הסטיגמה של מצוייר=לילדים, וחבל, כי אז התוצאה היא צנזור, ושינוי, והריסת הסדרה.

Prophet

New member
היא צודקת במאה אחוז ../images/Emo22.gif

אל תדאג אתה לא חנון

למעלה