מה הקטע פה?

t o o l

New member
מה הקטע פה?

קיי תנסה לגרום לצ'ריטי סיוטים? סרט אימה...... הלוווווווו וויק אפ תסריטאים, זה דפוק למישהו יש דעה אחרת? אנא בהתחשבות

Bow Wow2004

New member
אני יגיד לך מה הקטע פה

הקטע פה זה שנפתחו כבר 17 שרשורים לפרק של היום... אנשים תלמדו לשרשר!!!!!!!!!!

t o o l

New member
אנשים

תנו לי ספוילר בעזרת הסרט אימה הזה יצליחו להפריד בין צ'ריגל?

LauraLF

New member
ראית את הסרט קארי?

זה בערך מה שיהיה... קארי שתיים יותר יפה לדעתי....ד"א.

נכון הסרט קארי פצצתי?

אני ראיתי רק חצי מהראשון והסרט קארי 1 ו2 ישודרו ביום שבת בערוץ MGM משעה 22:00. מישהו יודע איפה אשפר להשיג את שני הסרטים

LauraLF

New member
כן!! אחלה סרט!

ויש אותו בכל ספריית וידאו ובכלל אם אין לך MGM אני יכולה להקליט לך. רק אני בכיתי בסוף קארי שתיים? :'(

python 4

New member
היה קארי 2?

לא ראיתי את 1, אלא קראתי את הספר של סטיפן קינג, שבטח יתברר בקרוב שהוא חבר קרוב של טאבי (עוד סלבס שבוי ע"י תשוקות, ע"ע דיאנה והאחיות וויליאמס)

moran14h

New member
מישהו יכול להסביר לי מה זה ה"קארי"

הזה??? על מה זה ? מה קורה שם? מה עושים שם?????. פיפול אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!1

python 4

New member
זה סרט אימה

שמתרחש ב- prom של בצפר, בדיוק כמו שהטינס הולכים אליו ומכאן הקשר. זה על ילדה דחויה, קארי, שמקבלת כוחות כאלה שמאפשרים לה להזיז דברים בכח המחשבה. בגלל שאף אחד לא הזמין אותה לפרום היא הולכת לשם והורסת הכל. זה בכל אופן מה שאני זוכר.

moran14h

New member
אהה

תודה פייטון.. אז מה עכשיו קיי תשיג לעצמה כוחות קסם כדי להרוג את צ'ריטי?

moran14h

New member
אממ

את יודעת התושבה? כי אם כן ,אז למה לתת לי להפעיל את התאים האפורים והמאובקים במוח שלי ולא להגיד לי? אממ אולי היא תגרום לצ'ריטי להראות (יותר מעכשיו) כמו פריקית בעלת כוחות קסם ויגרשו אותה מהפרום?

LauraLF

New member
כן קארי שתיים מעולה!

חחח הוא בטח חבר קרוב שלה...:) ושכחת את קארי בראדשו AKA שרה ג'סיקה פארקר שקיבלה שורה דיי טובה על ידי טאבי : "אני מרגישה רעננה כמו קארי בראדשו בפגישה ראשונה"

python 4

New member
ומה עם מרייה קארי?

מתי היא תקבל שורה בתשוקות? אם אתה לא שם אתה לא קיים.

LauraLF

New member
אם זכרוני אינו מטעני

גם קובוקופ המסכן הוזכר בתשוקות.... חח

למעלה