מה הקטע עם ריקי וליה?

מה הקטע עם ריקי וליה?

אם יש משהו שנורא נראה לי לא הגיוני בכל הסדרה זה כל הסיפור עם ריקי וליה. כלומר שתי האחיות האלו שכביכול גדלו באותו בית יצאו כמו שמן ומים, שרק מלשמוע את השמות של שתיהן אפשר לדעת מי הערסית ומי הענוגה שהמעשה שנחשב אצלה פראי וקיצוני זה לזרוק תמונה או מה שזה לא היה על קובי. אני לא מדברת על זה שחיצונית הן בכלל לא דומות (אחרי הכל גם ארז ושירן לא דומים) אלא על אורך החיים שלהן לדוגמא: האחת שמה עניבות ומטפחות ונראית כמו דיילת אל על והשנייה לובשת חצאיות מיני וגרבי רשת ונראית כמו ז*** שיצאה מתל ברוך.... האחת יצאה במאית מצליחה והשניה מוכרת שוקולדים מתוסכלת עם בקושי קונה אחד ביום. אז נכון אני מבינה שצריך שתהיה ניגודיות מסוימת בין הדמויות כי זה מה שהופך את העלילה ליותר מענינת, אבל בתור צופה אני מצפה לדימיון מינימלי בין אחיות כדי שזה יראה יותר אמין ומציאותי ובמקום זה בוחרים התסריטאים לתרץ את השוני בכך שריקי מרגישה מקופחת כי שאול הוא לא אביה האמיתי.... תקנו אותי עם אני טועה

TrunKs 2003

New member
את קצת טועה...

ריקי לא הייתה זנותית עד שתומר עזב אותה. עובדה היא הפלאשק שבה רואה ותה עם שמלה פרחונית. סביר להניח שהיא הייתה ילדה טובה אבל פשוט לא התעניינה בתיאטרון ולא רצתה להיות אשת קריירה ולכן הסתפקה בכסף של ההורים שלה ופתחה חנות צנועה..

MrJacKasS

New member
תראי...

בדמיון ביניהן - אין ספק שהן דומות יותר מאשר שירן וארז. שנית, ליה לא חייבת להיות "ערסית" כמו ריקי. להיפך, זה אפילו קצת הגיוני: ריקי ילדה רק של נירה מהזוג שאול ונירה. נירה ידועה כ"עבריינית פרועה" כזו... שאול "נאיבי בטירוף, נשי, עדין". ליה הבת של שניהם - קיבלה יותר גנים משאול ריקי הבת של נירה, כנראה אביה היה גם "עבריין פרוע". בקשר לבגדים - את צודקת שריקי מתלבשת כמו ז***. אבל לפעמים זה מצחיק. לפעמים אפילו יפה. אני מעדיף חולצות רשת וסטרפלס על עניבות ומטפחות של דיילות
אבל!
יתברר שליה היא לא בתם של נירה ושאול. אז בכלל אין מה להשוות.

גם ליה היא הבת של נירה ../images/Emo58.gif

והיא בכלל לא הבת של שאול לכן לא הגיוני שהיא קיבלה את הגנים שלו

MrJacKasS

New member
ממה שהבנתי... ../images/Emo58.gif

ליה היא לא הבת של שאול ונירה. היא הוחלפה בלידה. ממה שהבנתי..........
אפי הוא הבן של שאול ונירה! וההורים של אפי שנהרגו בתאונת הדרכים הם ההורים של ליה בעצם. אולי נירית תוכל לענות לנו יותר בבהירות

גםצופה

Member
מנהל
זה מה שאני חשבתי :-O ../images/Emo58.gif

שליה קשורה לאפי (שהיתה החלפה בלידה עם תינוק אחר..) מענין באמת מה יהיה בהמשך... כי לפי מה שפורסם פה לפני כמה ימים, רותם היא האחות האבודה של אפי.

אני שמעתי...../images/Emo58.gif

ש....... ירון הוא לא הבן של שואל ומיכל אלא אפי הוא הבן שלהם והם םשוט הוחלפו בלידה... וליה היא כן הבת של נירה ושאול...

איזה שטויות. בלי להעליב.

אני מכירה אחיות שלא דומות חיצונית בשום דבר. אחת בהירת עור והשנייה שחומה. אחת צנומה נטולת חזה והשנייה אשה בכל חלק מגופה. אחת עומדת על ממוצע בגרויות שרובנו אפילו לא מצליחים לחלום עליו, ולשנייה אין בכלל תעודת בגרות. מקווה שהבהרתי את עמדתי. אה, ואחותי היא בחורה שמתלבשת, נגיד, כמו ליה ואני יותר כמו ריקי [בלי הקיצוניות, לכאן או לכאן]

h e n y

New member
../images/Emo127.gifצודקת!!!!!!!

הינה לכם דוגמה: אני ואחותי ממש לא דומות היא לובשת רק מכנסיים ונעלי ספורט, והיא רזונת כמעט כמו אנרוקסית, והיא גם אחת דעתנית, יש לה אופי קשוח והיא יכולה להתווכח שעות על משהו. ואני ההפך הגמור, אני לובשת גם חצאיות ושמלות וגם נעלי עקב ומגפים ואני די שמנמונת, ואני די ביישנית ושקטה. אז זה לא אומר.....

למעלה