מה הקור הזה?????????

נרקי

New member
באמת קרררררררררר

כרגע חזרתי ממכון יופי
עשיתי בניית ציפורניים.. בלי שום אבן בלי שום קישור.. הלכתי על הפרנץ' הרגיל וסילר
עכשו יש לי אצבעות סקסיות גרררררר

אני מהבנות...

שחושבות שזה יפה,אבל לא עושות.אני יכולה להתלהב שעה מכל דוגמא{במיוחד פרנץ' רגיל, עם אבנים קטנות או נצנצים} אבל לא מסוגלת לעשות.{גם לק אני מתעצלת להוריד}האובססיה היחידה שלי היא עגילים...יש לי יותר מ60.

נרקי

New member
../images/Emo51.gif

שנתיים שלא היה לי בנייה חחח הייתי חייבת לעשות כמעט לכולן יש והייתי מתה מקנאה
חוץ מזה כולם בהודו יחשבו עכשו אני מלייאנית

נרקי

New member
../images/Emo6.gif ממש

באמת יהיה לי לוק של מליונרית קניתי גם תיק זהב מהמם

...

וואי הילדים הקטנים שם לא יעזבו אותך
עם כל ה"רושם"הזה. לי יש תיק זהב שאני רוצה למכור{קיבלתי מתנה...}מחר אבדוק כמה יתנו לי עליו{אם בכלל} בחנות יד שנייה.

נרקי

New member
בהצלחה במכירה../images/Emo8.gif

אתמול מישהי קנתה סיכה לשיער משובץ באבנים בשווי 250 שקל
יאמהההה איך אפשר לבזבז המון על סיכה קטנה? אבל יש אנשים שלא חסר להם

תודה מאמי

גם אני קניתי סיכה יפה,ב60 .מהממת,עם "אבנים".כמובן ששוכבת בקופסא. אני בגדול,לא מבזבזת הרבה על בגדים ואביזרים,אני יודעת איפה לקנות{שוק,אלנבי,ביאליק רמת גן} וליד הבית שלי כמובן.

ש חף

New member
תתחדשי בובה

אבל מה יהיה בהודו? יעשו לך שם מילוי? (לא הייתי בונה על זה
) אני הייתי בטוחה שבתאילנד ישברו לי כל הציפורניים,אבל חזרתי אחרי חודש ושבוע עם הכל שלם... גם אני היום עשיתי מילוי אני עם בנייה כבר שלוש שנים,הציפורניים שלי לא צומחות כי חסר לי ברזל
ברור שבלי אבנים ובלי פאייטים קצרות עם פרנץ' - הכי יפה
וסילר כמובן... <אחחח שיחת פרחות
מה עם גוונים?>

נרקי

New member
../images/Emo6.gif

אם אצטרך מילוי נעשה בהודו.. אמא שלי מכירה שם ת'מקומות של הפינוקים האלה. חוץ מזה שם יצא לי בזול
וברור שהכי יפה בלי אבנים וכלום. רק סילר ופראנץ'
ויפה לך שיש לך 3 שניםםםםם
נראה כמה זמן אני אחזיק איתם
כבר הלילה חלמתי ששתיים נשברו לי והתחלתי לבכות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אממ לגביי גוונים... הבוקר אצבע ת'שיער שלי לחום מהמם
ובערב כבר קבעתי תור למספרה
נעשה איזה דירוג ופ'ן כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נהיה כוסית

בטח אני! היה לי קר!

אבי עכשיו חזרתי מהלימודים כשנעים לי וגם אני מרוצה מאיזו עבודה(שאין לי ראש אליה) שקבעתי עם מישהי(כוסית) לעשות.

...

כוסית נשמע טוב.... אתה גם בדרך כלל אוהב לפתוח שרשורים,אז אני מניחה מראש שזה אתה.
מקווה שהיה לך יום יותר טוב משלי

ערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif קר?.....

לא נעים לי לומר אבל היום היה ממש נעים כאן למעלה ברמה,אפילו בערב שחזרתי מטבריה ויצאתי מהרכב לא היה נורא, אז לכול הקפואים והקפואות תחממו לכם מי בחיבוק עם התנור מי בחיבוק אם הבן זוג ומי בחיבוק אם הבקבוק (ייגר)

התלבטות ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

היום זה לא היום שלי...ובכל זאת יש לי הגשה עוד כמה ימים,בעבודה שלא התחלתי. מה כדאי:לצאת מהפינוק ולחרוש עד 3 בלילה כמו תמיד,ולקום מחר מאוחר או ללכת לישון ולקום ב7? <.בכלל,האם אפשר לשפר יום "רע" או לא?>

לכי לישון....

זו דעתי...אם אין לך מצב רוח וזה לא היום שלך אז יהיה לך קשה ללמוד. לכי לישון מוקדם...מקווה ומאמין שהכל יעבור עד מחר

למעלה