מה הקאץ' פה?

RoyG NJ

New member
זה חוסך להם....

עמלת סליקה נמוכה מאוד . (בערך 0.25% לעומת 1.5-3.5%) הכסף שלהם מיידית. אין התעסקות עם מחלקת גבייה אם אין תשלום. כמובן שהם "קנו" אותך ואת רוב הקניות תעדיף לעשות דרכם. אם אתה ממילא קונה שם .. אין בכלל שאלה - לך על זה.
 
אני אפנה את השאלה למישהו שמבין בדברים האלה...

יש לנו יועץ פיננסי שבטוח יידע לתת לך תשובה ראויה ויסביר לך מה הקאץ'. אני אעדכן אותך :)
 
אז ככה, הנה לך תשובה ממקור מוסמך....

ככלל, לא מומלץ שישתמשו בכסף שלך בחינם! ב- DEBIT CARD יורד לך סכום מסוים גם אם לא השתמשת בו. מה גם שבאותם 5% הנחה אתה יכול לקנות מוצרים ממקום אחר המציע את אותם מוצרים ביותר זול. פשוט צריך לעשות סקר שוק ולראות היכן יותר זול ויותר משתלם. הפתיון של לתת את הכסף לחנות עוד לפני שקנית הוא מסוכן, וזה מחייב אותך לבוא לאחר מכן ולקנות רק בטארגט. הכסף שלך יקר, והוא שלך!!! אל תפקיד אותו בידיים של אף אחד אחר, לעולם!!! היועץ הכלכלי שלנו אמון על תשובה זו לשאלתך, והוא בדיוק דיבר על כך בתכניתו האחרונה. אתה מוזמן להיכנס ולהקשיב לו דרך התכניות המוקלטות ימי שני בשעה 2:00PM שעון LA. וכמובן על כל שאלה שיש בנושא נשמח לענות בעתיד :)
 
לא נראה לי שמי שכותב "סח" יודע על מה הוא שח

אז אם הינך חולק עליו, אתה מוזמן להביע את דעתך המנומקת, לכן אנחנו פה. אין לנו אינטרס להטעות אף אחד, ובסופו של דבר ההחלטה הסופית היא של השואל. פנינו לשלום :) תאזין ל"מקור המוסמך" שלנו, ולאחר מכן אשמח לדעת האם הוא עדיין בגדר "סח". כל טוב
 

סלסרו

New member
אז לא נראה לך נכון. גם סח וגם שח הן תקינות.

א. ב-DEBIT CARD לא יורד סכום אם לא השתמשת בו. יתכן שישנם כרטיסי דביט עם עמלה שנתית (אישית, לא מכיר כאלה), אבל זה נכון גם לגבי כרטיס אשראי. בכרטיס שאין בו עמלה שנתית (ושוב, ממה שידוע לי לכל כרטיסי דביט אין עמלה שנתית), בטח שלא יורד שום סכום אם לא השתמשת בו. ב. ב-DEBIT CARD לא נותנים את הכסף לחנות עוד לפני שקנית. עם "מומחים" כאלה, אבוי לנו.
 
מה אתה שח?

עבודה יפה מר סלסרו. אבל בתור מי שמתיימר להכות את ה"מומחה", שימוש במונחים כמו: "יתכן", "אישית, לא מכיר כאלה", "ממה שידוע לי..." אינם מצביעים על בקיאות יתרה בחומר. ושוב, דעתך חשובה כמו דעתם של רבים אחרים, גם של "המומחים" שלנו, וכל אחד יכול להביע את דעתו שלו. האינטרס שלנו משותף, והוא לסייע במה שאנחנו יודעים ומבינים, כל אחד בתחומו. אם אתה מבין דבר אחרת ממה שאחרים מבינים, אל תבטל את פתרונם. בסופו של דבר כל אחד יחליט מה שטוב לו. רק טוב ;)
 

סלסרו

New member
האמת שמגיע לך פליק על הפוסט הזה,

אבל אם נח לך להעסיק "מומחים" כאלה שלא יודעים מה זה כרטיס דביט, שיהיה לך לבריאות. רק אל תפרסם "עיצות" כאלה כשאין לך מושג על מה אתה מדבר.
 

Liatatwork

New member
אני חושבת שה"מומחה"

is confusing a debit car with a pre-paid card. With a debit card you do not pay anything if do not use it.​
 
למעלה