מה הצבע שלכם?

nakadina

New member
מה הצבע שלכם?

אני פונה למחלקי הסרטים הכחולים, התכלת, הכתומים והירוקים - ל-כ-ו-ל-ם. אני חושבת שהגיע זמן להבין שחלוקת הסרטים נחמדה ומצטלמת טוב אבל היא לא מה שצריך לעשות כדי לקדם את המטרות שלנו. הערב ראיתי בחדשות שיש מתנחלים שרוצים להעביר את החממות שלהם ותלויים בפועלים ערבים כדי לארוז את הציוד הרב. הדאגה שלהם היא שבימים הקרובים ההנהגה הפלסטינאית תורה לפלסטינים לא להיכנס לגוש ולעזור לפינוי על מנת שמקסימום ציוד ורכוש של המתנחלים ישאר מאחור לפלסטינים. אני חושבת שזה המקום להתערב ולקחת יוזמה! אני מציעה שנארגן קבוצות, נוער ובוגרים, שאכפת להם שההתנתקות תתבצע במינימום נזקים למפונים. ניסע לגוש קטיף כדי לעזור לאלו שרוצים להתפנות וצריכים עזרה באריזת ציוד, חממות ורכוש פרטי. כל מי שאומר שהוא בעד ההתנתקות ומבין את הטראומה של המפונים - צריך והגיע הזמן להוכיח. כעת, עם תחילת החופש הגדול, יש לנו, הנוער, את היכולת להתארגן וליסוע לעזור לכל מי שרק צריך. ממש כמו שמתארגנים למחנה עבודה בקיבוצים וכיוב' כדי לעשות קצת דמי כיס. כל אחד ואחת באזור מגוריהם, יאסוף קבוצת חברים ויצור קשר עם מתפנים, בעלי עסקים, חקלאים ושכמותם בגוש קטיף ויציע עזרה באריזה בהתמדבות. להנהגות תנועות הנוער, הנהגות של המפלגות המרכז, השמאל והימין המתון, אני קוראת להרים את הכפפה ולסייע בארגון קבוצות, תיאום עם תושבי הגוש, ארגון הסעות ועוד. אנחנו יכולים לעשות את כל ההבדל בין התנתקות טראומטית להתנתקות נסבלת. תחשבו על זה. ויותר חשוב, תעשו את זה.

למעלה