מה הפתרון?

ממושקה38

New member
מה הפתרון?

שמתי לב שבפרסומת של טורנדו, יש רק אבא אחד שם שמחזיר את הילדה מהחוג בלט? ואיך אפשר לשכנע את הגבר באמת ליטול חלק גדול יותר בסדר יום שלנו, ושגם יביא את הילדים מהחוגים (שלא הכל יפול רק על האמהות)?

שרונית28

New member
לא צריך לשכנע אלא לבקש לשאת בנטל

אצלנו יש חוג ג'ודו פעמיים בשבוע. וזה מתחלק ביני לבין בעלי בצורה כזו שאני לוקחת אותו לשיעור וחוזרת הביתה. בעלי חוזר לרוב בזמן שהשיעור מסתיים ומחזיר איתו הילד הביתה.

שירי ל

New member
"ליטול חלק בנטל"זה משהו מאוד כללי שמזמין

באמת התעלמות... אנחנו יושבים אחת לשבוע עם היומנים שלנו, ומתאמים - ככה הוא יודע מתי יש מסיבות ואסיפות הורים, ככה אני יודעת מתי הוא יוצא מוקדם או חוזר מאוחר, פגישות/תורים וכדומה אנחנו מתאמים מי ייקח וכו'. בימים מאוד לחוצים לפעמים הוא שם בחוג ואני מחזירה או להפך.

אביבקיץ

New member
למה לשכנע? ניסית והוא לא הסכים?

לכל המשפחות שאני מכירה יש סידור שבועי קבוע. אני כבר יודעת על כל אחד מעמיתי ועמיתותי לעבודה באיזה יום הם יוצאים יותר מוקדם. ככה הכי נוח, לא להתחיל לריב בכל בוקר.

ngנוצה1

New member
אני בעד פשוט להודיע!

אנחנו לא עשינו את הילדים לבד, הם בהחלט יכולים/צריכים לקחת לקחת חלק בעינין , הם לא יוזמים דברים אז פשוט , להודיע!!! בהצלחה

אצלנו זה קורה רק כשאין ברירה

כי בדרך כלל אני זו שחוזרת הביתה בשעות שצריך לעשות את ההסעות. כשצריך להחזיר את הבנות מאימון בשעות מטורפות, הרבה פעמים אני שולחת אותו. הוא אף פעם לא יודע מתי, מאיפה וכד' - אז אני פשוט אומרת לו. אני לא מצפה ממנו לדעת, כי אני יודעת בדיוק עם מי יש לי עסק. אני אומרת לו שביום X בשעה Y הוא צריך לאסוף את Z ממקום סצפיפי. לפחות בסופי שבוע, הוא זה שבד"כ עושה את ההסעות אל ומ-.

למעלה