מה הפואנטה???

פלדברג

New member
מה הפואנטה???

תגידו אנשים, יצאתי עם איזו מישהי שבועיים, ואתמול חתכנו, מה הטעם בכלל בלצאת בעולם הזה???

פלדברג

New member
לא!

אבל בנות הן בעייתיות, חתכנו בגלל שהיא נוסעת עוד חודש ללונדון לכמה חודשים... אם היא ידעה שהיא נוסעת אז למה לצאת עם מישהו???

מיואשת3

New member
בנות בעיתיות../images/Emo123.gif

הלו הלו... הצרה הכי גדולה שקיימת זה אתם הגברים! וזה שהיא נוסעת לא אומר שאסור לה לחיות לפניי זה. השאלה אם היא הבטיחה משו שלא עמדה בו? כי אז היא באמת לא בסדר. מעבר לזה זכותה לצאת ולחיות ולהנות מכול רגע אפשרי. ונניח שהיא לא הייתה נוסעת וחותכת את הקשר אז מה? יפה מצידה שהיא חתכה את זה כשהיא עוד פה ולא נעלמה לך ככה סתם בלי שום הסבר.סביר להניח שאתה מרגיש פגוע עכשו בגלל זה אתה מדבר וחושב ככה. זה יעבור לך עם הזמן ..צא תחיה תהנה.היא לא תיהיה לא הראשונה שתעשה לך את זה ובטח שלא האחרונה.

פלדברג

New member
קצת הסברים...

האמת מה שהכי הפריע לי בכל העניין זה שהכל היה ביננו סבבה, ולפי דעתי היא ממש רצתה שנהיה בקשר ביחד, היא חתכה את זה חודש לפני שהיא נוסעת, נראה לי שמה שמפריע לי זה שהיא לא ניסתה אלא ויתרה מראש... בגדול זה די עבר לי, רק חבל כי נראה לי שכן היה לנו משהו מיוחד...

טאKילה

New member
רק שבועיים..

זמן קצר מאוד לאכזבה . אולי לא מצאת חן בעינייה והיא החליטה לא לפגוע, התרוץ היה טיסה לחו"ל. ואולי כן היא טסה לחו"ל והעבירה איתך שבועיים של כייף. במקום לכעוס- קח לך את הטוב שהיה לכם יחד, תנצור אותו בלב בתיבה מיוחדת. העולם לא כזה אפרורי, לך הלאה מחכים לך ימים רבים עם אהבות אכזבות בכל מיני צבעים. בהצלחה וחג שמח..

שחהה

New member
וואלה צודק..+

האמת יש יותר מידי חראותתת ונמאסס נמאס לגמרי..

למעלה