מה הערך של...

S i n i s t e r

New member
מה הערך של...

מטבע של חצי שקל עם ציור מיוחד [יש כזה!!!], או של עשר אגורות... באופן כללי, איך יודעים מה הערך של המטבעות הישראלים עם הציורים המיוחדים עליהם??? -עמית.

ערכו

חצי שקל או עם המטבע במצב חדש ללא שריטות ערכו טיפה יותר אתה בטוח עשר אגורות עם דיוקן? תראה תמונה

coincollector

New member
תשובה

אם הם במצב משומש, הם שווים את ערכם הנקוב. אם הם במצב חדש לחלוטין, סוחר ימכור לך אותם בד"כ בכפליים מערכם הנקוב, ויקנה בפחות. לגבי איך אפשר לדעת, אתה יכול לקנות בכל חנות למטבעות קטלוג "נומיסמטיקה", הוא עולה בערך 48 ש"ח. אני אביא למפגש את הקטלוגים שלי ותוכל לעיין בהם אם תרצה.

powo

New member
מנצל"ש בנושא איי-בי

התופעה רק אצלי או אצל כולם.האותיות ממש גדולות.כמו שהגשש אמרו שהם עבור שען חרש תודה

זה לא קשור לאיביי.

כנס לסרגל של תוכנת האינטרנט (למעלה על המסך) ל- view, משם ל- text sizeושם תבחר את גודל האותיות המתאימות לדייג עייף, ולא לשען חרש. ומה שלומך? בהזדמנות זו רציתי לשאול - פותחן בקבוקים בצורת בקבוק קרלסברג, אתה חושב שאפשר לפתוח איתו גם דברים אחרים? אני כמובן שואל אותך בתור מומחה לפותחנים.

S i n i s t e r

New member
אממ מספר שאלות...:

1) מה זה מנצל"ש? 2) מהו הקטלוג שאתה מדבר עליו? [עוד לא בטוח בכלל שאני אגיע למפגש :(, הורים... =\]. 3) מטבע חצי שקל עם ציור מיוחד, במצב טוב, יעלה בסביבות חמש שקל מקסימום? הארה: אם יש לך "סקרולר" [גלילה] בעכבר, לחץ על CTRL וגלגל על עמוד האי-ביי באותו זמן, כך תקטין את הפונט בהדרגתיות עד למידה שתרצה... יכול להיות שאני שוגה לגבי העשר אגורות, יכול להיות ואף כמעט בטוח שאני טועה... -עמית [עייף מוות =\].

לגבי הקטלוג

קטלוג של מטבעות שטרות (נומיסטיקה בהוצאת אהרוני)עולה כ50 ש"ח +- אפשר להשיג בחנויות של מטבעות ושטרות גם בחנויות לבולים וכו" נותן לך את הערך של המטבע שטר + תמונה של הפריט מנצל"ש מנצל שירשור?

תמיר1991

New member
1. מנצל"ש - מנצל שרשור -

בדף הפורום מופיעות רק 10 ההודעות האחרונות ואנחנו "דוחפים" כמה שיותר הודעות לשרשור קיים כדי שיראו כמה שיותר הודעות בדף הראשי בפורום. 2. הקטלוג הוא נומיסמטיקה, והוא עולה 50 ש"ח (לי עלה 40 כי דוד שלי מכיר סוחר) בכל חנות שמוכרת מטבעות. יש כמה בת"א וכמה בירושלים ובחיפה, לא יודע איפה בדיוק. ביריד האספנים בירושלים כל חודש בסוף החודש בנווה יעקב תוכל למצוא בקלות קטלוג כזה ועוד דברים אחרים. 3. כן, ואפילו לא יותר מ- 3 שקל. אל תשכח שיצוא מיליון כאלה (!!!) ונשמרו די הרבה חדשים, ואין הרבה ביקוש... וכן, אתה שוגה לגבי ה- 10 אגורות. יצאו 0.5, 1, 5 (ויצמן ואשכול - פעמיים), 10 ש"ח ו- 10, 50 ו- 100 שקלים ישנים. תמיר.

S i n i s t e r

New member
אממ מספר שאלות...:

1) מה זה מנצל"ש? 2) מהו הקטלוג שאתה מדבר עליו? [עוד לא בטוח בכלל שאני אגיע למפגש :(, הורים... =\]. 3) מטבע חצי שקל עם ציור מיוחד, במצב טוב, יעלה בסביבות חמש שקל מקסימום? הארה: אם יש לך "סקרולר" [גלילה] בעכבר, לחץ על CTRL וגלגל על עמוד האי-ביי באותו זמן, כך תקטין את הפונט בהדרגתיות עד למידה שתרצה... יכול להיות שאני שוגה לגבי העשר אגורות, יכול להיות ואף כמעט בטוח שאני טועה... -עמית [עייף מוות =\].

powo

New member
ראשית

אתה קוסם.ויכול מאד להיות שהדייג עייף.בקשר למומחיות, אני בגילי המופלג משתמש בלום כדאי לפתוח בקבוקים.אבל ברצינות השמח לצרף את קרלסברג למשפחה. תודה אריק

למעלה