מה העניינים?

sok777

New member
מה העניינים?

אואזיס כרגע בחופש שייגמר מחר, בהופעה במקסיקו סיטי. אואזיס מחר יתחילו את טור אמריקה הבא, שיסתיים בסוף דצמבר.. אז יהיה להם חופש קצר במולדת ומשם הם ימשיכו לטור של חודש וחצי (אמצע ינואר עד תחילת מרץ) באירופה. בהמשך מרץ אואזיס יטוסו ליפן, שם, כידוע, הם מאוד אהובים. ומה איתכם? אתם מוזמנים לשתף - מה עובר עליכם? במה אתם עסוקים לאחרונה? מה אתם שומעים לאחרונה?

new age woman

New member
../images/Emo4.gif

הממף... גם אני רוצה לנדוד עם OASIS מה עובר עליי? דברים טובים-התחלתי ללמוד (כבר שבוע שני) ונחמד לי נורא בין כל האמבות והסנדליות :) שוקלת לחזור לנגן פסנתר ואפילו לקחת שיעורי גיטרה. הגיע הזמן.. דברים לא משהו-הקורס באיטלקית שונרר אותי כספית... ולאקס ה"מקסים" שלי יש חברה חדשה. הכי כיף... לפחות דבר אחד טוב יצא ממנו- הקשבתי לאואזיס ביתר רצינות והתאהבתי
למישהו יש טישו?
אז בנימה אופטימית זו אסיים עם השיר שחרשתי עליו כבר שבוע וחצי "let there be love" ורצוי כמה שיותר מהר...

לא מתכוונת להשתלט באכזריות על השרשור..

אבל חדשה פה
קוראים לי טל, בת 14. שומעת אואזיס כבר שנה בערך. השיר הראשון שלהם ששמעתי היה וונדרוואל כמובןן..
אחר כך עברתי לסטופ קרייניג יור הארט אווט והחלטתי שהשירים שלהם זה גאונות. מקווה שתקבלו אותי יפה

sok777

New member
היי טל!

מה העניינים?! אני סער :) יש שרשור קשר למטה, את מוזמנת להוסיף את עצמך...

itzik 101

New member
הכל כרגיל

משתעמם מיום ליום כמעט כל יום, חורש לאחרונה על ברי סחרוף ומאואזיס השיר where did it all go wrong? לא עוסק בהרבה, בלימודים התדרדרתי קשה, עם הגיטרה כבר כמה זמן שהפסקתי אז לא יודע חייב להשתנות

itzik 101

New member
אגב

זה נראה שבלר רשמית חוזרים, אז מה לעוד מישהו יש רצון לדז'ה וו

SHIR04

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

חזרתי אתמול מטיול שנתי...והיה ממש כיף ומצחיק....נהניתי ברמות
חזרתי לשמוע מיוז אחרי שקצת נטשתי אותם, את האלבום Black Holes and Revelations השבוע יש לי שני מבחנים ואין לי כוח ללמוד....אני מקווה שאני לא אשאיר הכל לדקה האחרונה... סוף שבוע טוב לכולם

SHIR04

New member
הטיול היה בדרום

טיילנו במצדה, עין גדי, מדבר יהודה, ולקחו את כל השכבה גם לים המלח... חילקו את השכבה שחצי ישנים בעין גדי וחצי שני במצדה ועשו לנו יום אחד שכולם נפגשים בים המלח, ככה יצא ששם היה הכי כיף...-לפגוש את כולם. ביום האחרון גם לקחו אותנו לירושלים והיה גם נחמד שם...
לקחו אותנו למקומות יפים(שלא בכולם יצא לי להיות)...נוף מדהים. והאווירה הייתה ממש טובה עם כל הכיתה וזהו....:)

sok777

New member
נשמע חוויתי מאוד

אני בשבוע הבא בטיול שנתי האחרון.... :(

melodynelson7

New member
אופ

מתייייייייייי הם נוחתיםםםםםםםםםםםםםםםם בישראלללללללללללללללללללל #%@$%#$%#%#$%#$%#$%#$%#$%# ליאם כזה שווה הורס.. :))))))))))

למעלה