מה העניינים איתכם?

מה העניינים איתכם?

בוקומון רוצה לדבר אתכם בפורום ולאף אחד לא אכפת? איזה מן אנשים אתם?

לא בוקומון?

למה? לא נראה לך שמי שעושה את הקול של בוקומון יכנס לפורום?

Digi Lista

New member
אוקיי בוא ננסה לדבר../images/Emo13.gif

כמה שנים אתה כבר מדובב?מה הייתה הדמות הראשונה שדיבבת(לא בהכרח בקשר לדיג'ימון)?... נייקו,אני לא יודעת אם זה באמת הוא אבל בואי ננסה להאמין,מקסימום...

אז ככה

הדמות הראשונה שדובבתי הייתה ארנב קטן בסרט המצויר של וולט דיסני "רובין הוד" - לפני 12 שנה!!! אבל הדברים הגדולים שעשיתי היו מייטי מקס - בתור מייטי מקס, בייבלידס בתור קאי והכרוז ועוד כל מיני פה ושם. מה, לא נשמע אמין?

Digi Lista

New member
אני לא האמנתי לך?../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני דווקא מאוד האמנתי ושמחתי שאתה כאן,שאלתי אותך למטה אם תישאר כאן כדי שתוכל להיות באדום וכולם יזהו אותך(כמו את מאיה ואת אורי)אחרי הכול אתה אורח כבוד כאן
איזו דמות הכי נהנית לדובב אי פעם ולמה?(זה בסדר שאני חוקרת קצת,נכון?)

lgmtk

New member
מייטי מקס ובייבליד?

הקול שלהם לא דומה.....

טוב...

תראי עברו 6 שנים בין שתי הסדרות האלה וגם - בגלל זה אני מדובב!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifיובל למה אתה עצבני?../images/Emo140.gif

מי ששאל זה בן בשם ליאור ולא בת אבל הבנים כאן כבר רגילים(כול אחד מהם קיבל מתישהו תגובה של "ברוכה הבאה/שבה" ועוד כול מיני דיבורים בלשון נקבה כולל אורי
...). שואלים כדי להכיר אותך,את מאיה מי שלא הכיר חטף הרצאה מעמיקה(ותתפלאו איזה קולות שונים היא עושה),אבל אותך אנחנו פחות מכירים בגלל זה אנחנו שואלים אותך,אנחנו מאמינים לך,אנחנו סתם סקרנים

lgmtk

New member
תראה../images/Emo26.gif

כמו שליסטה אמרה אני לא בת......וכן יש פה יותר בנות מבנים
....לא הבנתי בגלל מה אתה מדובב

star_female

New member
מדובבים טובים יכולים לעשות קולות

שנשמעים לגמרי שונים אחד מהשני. הקול של הדמות זה לא הקול האמיתי שלהם כשהם מדברים בד"כ... (אני חושבת ככה לפחות o.o; )

קאי?..

יאאאאאאאאאאא!!באמת?באמת?.. *מתלהבת* קאי!!!!!!!!!אני אוהבת את קאי!!כל הזמן נדנדתי לאחותי כמה שהקול של קאי מושלם!!והנה עכשיו..פה..מולי,מול מסך המחשב שלי..המדובב של קאי!!*מתעלפת* מחזיק מפתחות אקירה:*מנופף במניפה* *קמה*..המדובב של קאייייייי..*מתעלפת שוב* מחזיק מפתחות אקירה:-_-'

blitzmon

New member
אוווווווווווווווווו

היה לי את הסרט הזה! רוביןם הוד היה שועל וג'ון הקטן היה דוב נדמה לי, נכון? המלך ריצ'רד היה אריה אם אני לא טועה ובאמת נראה לי שהיה איזה ארנב! בסוף הייתה טירה מלאה באש ורובין נלחם במה-שמו, הרע. הוא הציל ילדים מהטירה נדמה לי ואז שער רשת כזה נסגר ורובין נלכד מאחור אם אחד הילדים שהוא נשא, ואז הוא העביר את הילד דרך החור ברשת למישהו אחר והם ברחו ורובין נשאר להילחם. נכון?

למעלה