מה העניין עם המים?

zugopered

New member
מה העניין עם המים?

בכל מקום אליו אנחנו עוברים, במשך הזמן מתחילות בעיות עם מים- נזילות, מים עומדים, בעיקר הצפות. קראתי פעם שזה קשור בחסד, ועוד משהו... אני ממש חייבת הסבר. אנא, להבין את זה. תודה ושבוע מצויין.

רותי 11

New member
מים מסמלים את הרגשות שלנו

לכן שימי לב לרמזים האלה הם מדברים על המצב הרגשי שלך

אכן יש קשר למים וחסד../images/Emo140.gif

לפי תורת הספירות: " המים הוא כח המנוגד לשמש. השמש היא כח האש, והמים הם כח הפוך, הסותר את האש. הופעת שני כוחות מנוגדים זה לזה ביחד - מאזנת ביניהם וגורמת להופעה ממוצעת ומאוזנת. הכוחות השונים, ככח השמש - האש, וכח המים, הם ביטוי למידות בהן מנהיג הקב"ה את עולמו. מה הן מידות אלה? האדם בפעולותיו מגלה כוחות שונים שיש בו. פעולה אחת מבטאת את תכונת החסד שבו, ופעולה אחרת את תכונת הדין ונתינת הגבולות. במובן זה, האדם פועל כדוגמה של מעלה. אף הקב"ה בהנהיגו את עולמו, מלביש את הנהגתו במידות (המכונות בחכמה הפנימית "ספירות"). שפע של גשם וברכה, למשל, הוא ביטוי למידת החסד, ואסונות טבע וכדומה הם ביטוי למידת הדין." קישור למאמר זו הסיבה שמוסיפים מים ליין קידוש בליל שבת- להוסיף חסד לגבורה..... ובנוסף אכן מים מקושרים לרגשות שלנו בהיבט גופנפש , בעיות עם מים מסמלות: בעיות רגשיות , לחות פנימית בגוף ( פטרת, קנדידה ), מערכת העיכול. ובנוסף- "יסוד המים באדם מקביל לרובד החיה, ההילה המקיפה את הגוף, ועל כן טיהור ההילה נעשה באמצעות מקוה באותה נוסחה האומרת "דומה בדומה ירפא": אם לאדם בעיה מסוימת בהילה, הוא לא יכול לרפא אותה באמצעות הגוף אלא רק באמצעות ההילה. לדוגמה, אנרגיה שלילית הנדבקת בהילתו של אדם אינה יכולה להשתחרר, אלא רק באמצעות עבודה פנימית והרחקת האנרגיה מההילה באמצעות טיהור ההילה עצמה. בהיבט הגופני, יסוד המים קשור בעצמות המעניקות לנו את יציבותנו. ללא העצמות, לאדם לא היתה יכולת ללכת, לעמוד, להשתמש באיברים השונים. בנוסף לכך העצמות מהוות הגנה (עצמות הגולגולת, למשל), בדומה להילה המעניקה לגוף הגנה רוחנית. אדם שיסוד המים דומיננטי בו יהיה זורם, שקט, בעל עוצמה פנימית - ללא צורך להוכיח זאת, "לא עושה ענין", פשרן, קשוב, איש שיחה נעים, רגיש, אדם שהסביבה קשובה לעצותיו, איש שלום ואהבה. .." זה מה בין מים לחסד ועוד הקשרים. שבוע נפלא באהבה אריאלה

יש קישור למאמר../images/Emo140.gif

שלום טייס בת 40, את ההקשרים ההוליסטים למדים בלימודי רפואה משלימה, ואת הקשר היין והקידוש- מלימודי קבלה , דת ויהדות, כל השאר מצוטט מהאינטרנט אנא ראי קישור . לא המצאתי שום דבר כשאמציא מבטיחה לכתוב שהזכויות שמורות, כמו שאני כותבת בבלוג שלי על מה שאני כותבת. בריאות טובה אור ואושר אריאלה

למעלה